به گزارش آنی غذا روغن آفتابگردان در مقایسه با سایر روغن های گیاهی حاوی میزان بیشتری ویتامین E بوده و سرشار از چربی های سالم اُمگا۶ است كه آنرا تبدیل به سالم ترین گزینه در میان روغن ها می نماید.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، از آنجائیكه این روغن دارای نقطه دود بالایی است، بعنوان روغن سرخ كردنی استفاده می شود. این روغن دارای فواید زیادی برای سلامت است كه در ادامه به بعضی از آنها اشاره می شود. درمان آكنه: روغن آفتابگردان سرشار از ویتامین E بوده كه بعنوان یك آنتی اكسیدان قوی شناخته می شود. از اینرو می تواند اكسایش رادیكالی را كه نقش مهمی در شیوع آكنه دارد درمان كند. مرطوب كننده پوست: این روغن حاوی ویتامین های A و E بوده كه به فرایند بازسازی سلول های صدمه دیده پوست كمك می نماید. همینطور از آنجائیكه این روغن سبك و غیرچرب است بدون مسدودكردن منافذ پوست جذب می شود. كمك به هضم غذا: روغن پخت و پز نقش مهمی در بروز مشكلات گوارشی دارد. تمایل به استفاده از روغن آفتابگردان به علت جذب آسان آن در دستگاه گوارش است. همینطور خاصیت ملین بودن آن به دوری از یبوست كمك می نماید. تقویت كننده انرژی: معمولاً پس از خوردن غذاهای چرب، احساس خستگی و كسلی می كنید. اما روغن آفتابگردان با تحریك به آزادشدن گلیكوژن در جریان خون می تواند باعث افزایش انرژی شود. پیشگیری از ریزش مو: روغن آفتابگردان حاوی GLA (گاما آلفا لینولنیك اسید) است كه به جلوگیری از ریزش مو كمك می نماید. به علاوه باعث درخشش موها هم می شود. تقویت سیستم ایمنی: خواص آنتی اكسیدانی آن باعث تقویت غشاء سلولی شده و در نتیجه، ورود باكتری ها و ویروس ها را به بدن دشوار می سازد.