به گزارش آنی غذا محققان دریافتند رژیم غذایی سرشار از امگا۳ می تواند به كاهش علایم بیماری آسم در كودكان كمك نماید.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، مطالعه نشان داده است خانواده ها می توانند با افزایش اسیدهای چرب اُمگا ۳ در رژیم غذایی كودكان مبتلا به بیماری آسم و كاهش مصرف مواد خوراكی سرشار از اسیدهای چرب اُمگا ۶ نظیر روغن سویا و روغن ذرت، علایم بیماری و تأثیرات آلودگی هوا در فضاهای بسته را كاهش دهند.مطالعه نشان داد به ازای مصرف هر گرم اُمگا ۶، احتمال بروز علایم شدیدتر بیماری آسم در كودكان ۲۹ درصد بیشتر بود. بالعكس به ازای افزایش هر ۰.۱ گرم در مصرف اسیدهای چرب اُمگا ۳، احتمال بروز علایم آسم ۳ تا ۴ درصد كاسته می شود.عواملی ناشی از پخت و پز، تمیزكاری در خانه و دود سیگار همچون آلاینده های فضای بسته برای بروز علایم بیماری آسم است.اسیدهای چرب امگا ۳ كه به وفور در ماهی و برخی مغزیجات آجیلی و دانه ها یافت می شوند بعنوان كاهنده التهاب در بدن معروف هستند. اسیدهای چرب امگا ۶ عمدتاً در روغن های گیاهی (ذرت، سویا، و گل آفتابگردان) یافت می شوند و طبق مطالعات تأثیرات مختلفی بر سلامت دارد، اما دارای پتانسیل تحریك التهاب هم است.محققان عنوان می كنند بهبود رژیم غذایی و آلودگی هوا توأم باهم دارای بیشترین تأثیر بر سلامت افراد مبتلا به آسم است.