آنی غذا: همواره امكان كاهش كلسترول بوسیله رژیم غذایی به تنهایی وجود ندارد، چراكه گاهی اوقات بیماری ژنتیكی است و باید دارو مصرف شود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، با این وجود برخی مواد خوراكی می توانند سبب بهبود كلسترول شوند، یعنی هم كلسترول بد LDL را كاهش دهند و هم كلسترول خوب HDL را بالا برند.ابتدا مواد غذایی حاوی فیبر محلول را انتخاب كنید. این نوع فیبر همچون یك آهنربا، كلسترول را از بدن خارج می كند. منابع خوب این فیبر شامل جو دوسر، لوبیا، بادمجان و بامیه است.سیب، انگور، توت فرنگی و مركبات هم از گزینه های خوبی هستند چونكه حاوی پكتین، نوعی فیبر محلول، است.مصرف چربی های پلی اشباع نشده هم سفارش می شود. این چربی ها شامل روغن های گیاهی همچون كانولا و آفتابگردان و همین طور ماهی های چرب نظیر سالمون، ماهی های سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و بیشتر انواع دانه ها و مغزیجات آجیلی هستند.غذاهای گیاهی هم كه حاوی موادی موسوم به استرول ها و استانول های گیاهی هستند باز می توانند بدن را در مقابل جذب كلسترول محافظت كنند. منابع خوب این مواد شامل كلم بروكسل یا فندقی، سبوس گندم، بادام زمینی و بادام، و روغن های زیتون، كنجد و كلزا است.در مورد محدودیت مصرف برخی مواد خوراكی با پزشك تان مشورت كنید. مواد غذایی با كلسترول بالا نظیر صدف و تخم مرغ، آنقدر كه تصور می شود خطرناك نیستند.یك نوع چربی كه باید كاملاً از مصرف آن اجتناب شود چربی ترانس است. سازمان غذا و دارو آمریكا در سال ۲۰۱۸، افزودن این چربی را به مواد غذایی ممنوع كرده است.