به گزارش آنی غذا مطالعه جدید نشان داده است رژیم غذایی سرشار از گوشت علاوه بر ارتباط با بیماری های نظیر سرطان، صدمه به سلامت قلب و افزایش كلسترول و فشارخون با بالا رفتن خطر بیماری كبدی هم مرتبط می باشد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، محققان دریافتند افزایش مصرف گوشت قرمز یا فرآوری شده امكان دارد خطر ابتلاء به بیماری كبد چرب غیرالكلی را افزایش دهد. «شیرا زلبر ساگی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «كبد چرب غیرالكلی بعنوان جز كبدی سندرم متابولیك، همراه با مقاومت به انسولین و التهاب بعنوان عوامل كلیدی در پاتوفیزیولوژی آن تلقی می شوند.» محققان اذعان می كنند افرادی كه گوشت قرمز زیاد مصرف می كنند عمدتاً مردان جوان هستند و دارای شاخص توده بدنی بالاتر، مصرف كالری بیشتر و الگوی متابولیكی بدتری هستند. همینطور افرادی كه مقادیر زیاد گوشت قرمز با شیوه پخت نامناسب همچون سرخ شده یا كباب شده مصرف می كنند، دارای میزان بالا HCA (آمین های هتروسایكلیك) هستند و از این رو بیشتر در معرض ابتلاء به مقاومت انسولین قرار دارند. زلبر ساگی در ادامه عنوان می كند: «سبك زندگی ناسالم غربی نقش اساسی در ابتلاء و پیشرفت بیماری كبد چرب دارد چراكه عمدتاً با عدم تحرك فیزیكی و مصرف بالا فروكتوز و چربی اشباع شده همراه می باشد.» این مطالعه شامل ۳۵۷ شركت كننده در رده سنی ۴۰ تا ۷۰ سال بود.