آنی غذا: مدیركل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: با راه اندازی سامانه پروانه بهداشتی تولید و واردات TTAC زیرساخت لازم برای رتبه بندی كارخانجات امكان پذیر می شود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، وحید مفید، با تاكید بر اینكه رویكرد اصلی در اداره كل غذا و آشامیدنی این است كه میزكار همكاران به سمت یك سامانه واحد برود، اظهارداشت: در نظر داریم تمام امور در رابطه با نظارت، صدور پروانه ها، بازرسی، واردات مواد اولیه، محصول نهایی و…، بطور كلی به سمت سامانه ها برود چراكه سامانه ها به انسجام و وحدت رویه كمك می نماید.وی اضافه كرد: استانداردها در سامانه ها قرار گرفته و در صورتیكه موردی با آن مغایرت داشته باشد، اجازه صدور پروانه داده نمی گردد.مدیركل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اشاره كرد: در خیلی از كشورهای دنیا سیستم های كنترل برای ذی نفعان قابل رویت است و امكان پیگیری فرایند وجود دارد.مفید با اشاره به اینكه این سامانه سپس گذراندن پایلوت در سه دانشگاه علوم پزشكی تهران و رفع معایب احتمالی به صورت كشوری اجرا می گردد، اشاره كرد: امیدواریم تا آخر سال ۹۸ تمامی تولیدات فرآورده های غذایی و آشامیدنی داخلی در این سامانه وارد و در سال ۹۹ به صورت سراسری در كشور الزامی شود.وی اشاره كرد: راه اندازی این سامانه زیرساخت لازم برای رتبه بندی كارخانجات كه از قبل پیش بینی شده است امكان پذیر می كند، بر این اساس به كارخانجاتی كه در رتبه های بالا قرار می گیرند این امكان داده می شود كه صدور پروانه توسط مسئول فنی انجام گیرد.