به گزارش آنی غذا یك متخصص تغذیه اظهار داشت: چیپس و غلات حجیم شده با پر كردن حجم معده و محروم كردن فرد از مصرف غذاهای مفید، باعث اختلال در رشد كودكان می گردد.
سید علی كشاورز متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار مهر درمورد عوارض استفاده چیپس و اسنك های پف شده اظهار داشت: این دسته از خوراكی ها ارزش غذایی بسیار پایینی دارند و باید از مصرف زیاد آنها پرهیز شود. كشاورز با اشاره به اینكه استفاده از این خوراكی ها بخصوص برای كودكان سفارش نمی گردد، خاطرنشان كرد: چیپس و غلات حجیم شده حجم معده را پر كرده و فرد را از استفاده مواد غذایی مفید محروم می كند. وی ادامه داد: بنابراین مصرف آنها باعث اختلال در رشد كودكان می گردد. این متخصص تغذیه بر عدم مصرف این تنقلات برای بزرگسالان هم به علت تاثیر منفی بر روی سیستم گوارش تاكید نمود. كشاورز با اشاره به اینكه روغن ها، مواد شیمیایی و مواد افزودنی موجود در چیپس و اسنك های پف شده برای سلامتی خطرناك اند، عنوان كرد: هرچند اسنك های پف كرده از ذرت درست می شوند اما مواد شیمیایی دیگر موجود در آنها برای سلامتی بسیار مضر است. وی درمورد رنگ های خوراكی به كار رفته در این دسته از خوراكی ها هم توضیح داد: اغلب این رنگ ها مجاز اند اما باز هم قابل اعتماد نیستند. كشاورز اضافه كرد: از جانب دیگر حتی اگر از رنگ های مجاز خوراكی هم استفاده شده باشد، به علت اینكه مواد شیمیایی اند برای سلامتی مضر اند و در حتی در مصرف مطمئن ترین مواد شیمیایی هم باید محتاط بود. این متخصص تغذیه نمك موجود در چیپس و اسنك های پف كرده بسیار زیاد است، خاطرنشان كرد: نمك زیاد، استفاده از روغن های فراوان در تولید و نوع پخت این مواد باعث ارزش غذایی پایین آنها است و برای بدن هیچ فایده ای ندارند. كشاورز وجود اكسیدان های زیاد در این خوراكی ها را باعث مبتلا شدن به بیماری های قلبی و عروقی، سرطان و بیماری های ایمنی در طولانی مدت خواند. وی به صورت كل استفاده از تمام مواد غذایی فرآوری شده همچون سوسیس، كالباس، چیپس و غیره را به علت وجود روغن های جامد و چربی بالا برای سلامتی خطرناك خواند و بر پرهیز از مصرف آنها سفارش كرد.