آنی غذا: پژوهش های تازه نشان داده است رژیم غذایی پرنمك می تواند خطر مبتلاشدن به فیبریلاسیون دهلیزی و آریتمی را افزایش دهد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، فیبریلاسیون دهلیزی نوعی ضربان قلبی نامنظم است كه منجر به لخته شدن خون و مشكلات دیگر میگردد. میلیون ها نفر در جهان به این مشكل دچارند و در معرض ریسك بیشتری نسبت به سكته و نارسایی قلبی هستند.این پژوهش ۷۱۶ مرد و زن میانسال در فنلاند را انتخاب نموده و به مدت ۱۹ سال بررسی نموده است. در بازه مورد بررسی ۷۴ نفر از مشاركت كنندگان گرفتار فیبریلاسیون دهلیزی شدند.پس از بررسی چندین عامل محتمل دیگر شامل سن، چربی بدن، فشار خون و استعمال دخانیات پژوهشگران متوجه شدند كه مصرف نمك به تنهایی نسبت مستقیمی با مبتلاشدن به این عارضه دارد و كسانی كه میزان نمك بیشتری در غذای آنها داشتند صرفنظر از عوامل دیگر نسبت به كسانی كه نمك كمتر مصرف می كردند گرفتار درجه بالاتری از فیبریلاسیون دهلیزی بودند.این پژوهش پیشنهاد می دهد كه افراد برای جلوگیری از عوارض قلبی مصرف نمك را دررژیم غذایی خود محدود كنند. خصوصاً باید در نظر داشت كه خیلی از غذاها و حتی مواد خوراكی آماده همچون غذاهای فرآوری شده میزان بالایی از نمك را در خود دارند.