آنی غذا: تخم گشنیز دارای خواص متعددی بوده و سرشار از پتاسیم، آهن، ویتامین های A، K، و C، اسیدفولیك و منیزیم است.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، تخم گشنیر مملو از خواص آنتی اكسیدانی و فیبر رژیمی است كه می تواند سبب افزایش عملكرد كبد و همین طور تنظیم حركات روده شود. همین طور به خاطر وجود خواص آنتی اكسیدانی به درمان سرماخوردگی و آنفولانزا كمك می نماید.
این دانه شگفت انگیز دارای فواید ضدباكتریایی است كه می تواند به رهایی از وبا، تیفوئید و مسمومیت غذایی كمك نماید.
طبق یافته های مطالعاتی دانه گشنیز می تواند به مقابله با دیابت هم كمك نماید. به قول محققان، عصاره دانه گشنیز حاوی برخی تركیبات است كه در زمان ورود به خون منجر به ترشح انسولین و حركت شبه انسولین میگردد كه میان گلوكز را كنترل می كند.
همچنین برخی مطالعات هم نشان می دهند مصرف تخم گشنیز سبب افزایش ترشح انسولین از سلول های بتا لوزالمعده میگردد.
محققان موسسه تحقیقاتی فلوریدا هم دریافتند تخم گشنیز دارای اتانول است كه میزان گلوكز خون یا قندخون را می كاهد.
با این حال محققان سفارش می كنند افراد دیابتی كه تحت مصرف دارو برای كاهش میزان قندخون شان هستند پیش از مصرف تخم گشنیز با پزشك مشورت نمایند.