آنی غذا: مطالعات جدید نشان داده است مصرف قهوه باعث تقویت سلامت افراد مبتلا به بیماری كلیوی می گردد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، مطالعه جدید محققان بیمارستان لیسبون پرتغال بر روی حدود ۵۰۰۰ بیمار كلیوی نشان داد مصرف روزانه كافئین احتمال مرگ زودهنگام را در این بیماران می كاهد.
در این مطالعه، محققان به سرپرستی «میگول بیگوت ویرا»، داده های مربوط به ۴۸۶۳ بیمار مبتلا به مشكل مزمن كلیوی را در آمریكا كه از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۰ تحت نظر بودند بررسی كردند.
آنها دریافتند مصرف بیشتر كافئین با طول عمر بیشتر افراد مبتلا به بیماری مزمن كلیوی مرتبط می باشد.
طبق نتایج این تحقیقات، در مقایسه با افرادی كه در روز كافئین كمتری مصرف می كردند، افراد دارای میزان مصرف بالاتر كافئین در روز در طول ۵ سال پیگیری ۲۵ درصد با ریسك كمتر مرگ مواجه بودند.