آنی غذا: مصرف كم پتاسیم می تواند منجر به گرفتگی عضلات شكم، نفخ و حالت تهوع شود. از اینرو گنجاندن مواد خوراكی سرشار از پتاسیم در رژیم غذایی سفارش می گردد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، پتاسیم یكی از مهم ترین مواد معدنی موردنیاز بدن انسان است كه به حفظ تندرستی بدن كمك می نماید. افرادی كه تعادل را در رژیم غذایی شان حفظ می كنند می توانند به راحتی پتاسیم موردنیازشان را از مواد خوراكی تامین كنند.
پتاسیم در مواد خوراكی نظیر سالمون، شیر پرچرب، مركبات، چای سیاه، لیموشیرین، قهوه سیاه، سبزیجات، غلات، آب نارگیل، عدس، موز و مغزیجات آجیلی نظیر بادام یافت می گردد.
محققان عنوان می كنند كمبود پتاسیم می تواند منجر به ضعف و خستگی، یبوست، تحریك پذیری، گرفتگی عضلات، گرفتگی عضلات شكمی، نفخ و فشارخون شود. در ادامه به فواید مصرف پتاسیم اشاره می گردد.
كمك به كنترل فشارخون: محققان به افراد مبتلا به فشارخون بالا، پیروی از رژیم غذایی DASH را سفارش می كنند، چراكه این رژیم غذایی سرشار از پتاسیم و مقادیر كمتر سدیم است.
كمك به از بین بردن سلولیت: تجمع مایع یكی از فاكتورهای اصلی بروز سلولیت است. از اینرو مصرف غذاهای سرشار از پتاسیم می تواند به كاهش ظهور سلولیت كمك نماید.
افزایش سلامت استخوان ها: پتاسیم با خنثی سازی انواع اسیدهای موجود در بدن به حفظ كلسیم كمك كرده و می تواند باعث قوی ترشدن استخوانها شود.
فرآوری درست مواد غذایی: به منظور فرآوری و استفاده از كربوهیدرات های مصرفی، بدن شما به پتاسیم نیاز دارد. همینطور برای ساخت پروتئین و عضلات هم بدن نیاز به پتاسیم دارد.