آنی غذا: تازه ترین تحقیقات پزشكان كانادایی نشان داده است كه چاقی عامل افزایش خطر مرگ نیست.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا از اسپوتنیك، محققان كانادایی دانشگاه «یورك» دریافتند چاقی فقط در صورتی به مرگ زودرس منجر می گردد كه شخص بیمار مبتلا به اختلالات متابولیك شود.
پزشكان در مدت ۱۳سال، سلامتی بیش از ۵۰هزار نفر از افراد چاق و افراد چاقی كه از دیگر بیماری ها رنج می برند را زیر نظر داشتند.
در این تحقیقات مشخص شد احتمال مرگ در افرادی كه وزن استاندارد دارند به همان اندازه افراد چاق است، اما اگر افراد چاق دست كم مبتلا به یك اختلال متابولیك همانند دیابت و یا فشارخون شوند و آنرا كنترل نكنند، خطر مرگ در آنان افزایش می یابد.
این تحقیقات ثابت می كند كه شانس مبتلا شدن به بیماری ها در افراد لاغر و چاق ارتباطی، به وزن آنان ندارد.