آنی غذا: انجمن قلب امریكا سفارش می كند كه باید هفته ای دو بار ماهی مصرف شود چراكه مملو از پروتئین، اسیدهای چرب اُمگا۳ و ویتامین هاست.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، كارشناسان تغذیه مصرف زیاد ماهی را سفارش می كنند، اما نسبت به خواص مكمل های روغن ماهی كه حاوی اسیدهای چرب اُمگا۳ هستند مطمئن نیستند. در ادامه به برخی فواید روغن ماهی اشاره می گردد.
كمك به مبتلایان به بیماری آسم
تحقیق جدید دانشگاه روچستر نشان داده است محصولات حاوی اسید چرب اُمگا۳ باعث كاهش تولید آنتی بادی های مسبب آسم و آلرژی در بدن می شوند. باآنكه در مبتلایان حاد این بیماری ها كه استروئیدهای خوراكی مصرف می كنند به علت وجود عنصر دارویی، از بروز فواید ممانعت می گردد.
تقویت متابولیسم
محققان در ژاپن دریافته اند روغن ماهی باعث فعال سازی گیرنده ها در دستگاه گوارش موش ها می گردد در نتیجه سلول ها در سیستم عصبی برای متابولیز چربی ذخیره می شوند. دانشمندان به یك گروه از موش ها غذای چرب حاوی روغن ماهی دادند، درحالیكه به گروه دیگر رژیم غذایی فاقد این مكمل داده شد. آنها دریافتند موش های تغذیه شده با روغن ماهی ۵ تا ۱۰ درصد وزن كمتری داشتند.
تقویت سیستم ایمنی
طبق یافته محققان در آزمایش سال ۲۰۱۳ بر روی مكمل ها، روغن ماهی دارای خواص تقویت كننده سیستم ایمنی است كه می تواند برای افراد دارای نقص ایمنی مفید باشد. به قول محققان، روغن ماهی باعث ترغیب فعالیت سلول های سفید خون در تقویت سیستم ایمنی می گردد.
مقابله با افسردگی
مشخص شده است كه مكمل های روغن ماهی باعث تسكین علائم افسردگی خفیف و متوسط می شوند. همینطور افراد مبتلا به افسردگی تك قطبی پس از خوردن یك یا دو گرم مكمل در روز با كاهش علائم مواجه بودند.
حفاظت از قلب
امگا-۳ همواره با سلامت بهتر قلب مرتبط بوده است، باآنكه مطالعات اخیر نشان داده است مصرف حدود ۳۰۰ میلیگرم اُمگا-۳ با استفاده از رژیم غذایی یا مكمل ها مفید می باشد اما مصرف بیشتر از این اندازه آن فایده ای ندارد.