آنی غذا: خوزستان رییس کل سازمان نظام پزشکی ایران با تأکید بر حفظ کیفیت علمی حوزه سلامت بر لزوم کوشش برای فراهم آوردن وضعیت اقتصادی بهتر برای جامعه پزشکی خصوصاً پزشکان جوان تأکید نمود.
دکتر محمد رییس زاده امروز (۲ اسفند) در دومین روز برگزاری مدرسه زمستانی سکته مغزی که در بیمارستان امام اهواز برگزار گردید، در جمع استادان جراحی مغز و اعصاب، طب اورژانس و پزشکان عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور با تأکید بر اهمیت حفظ کیفیت علمی در عرصه سلامت، اظهار داشت: در هر شرایطی باید به پیشرفت کیفیت آموزش و اقتصاد درمان توجه ویژه ای داشته باشیم برای اینکه هر چه بیشتر بتوانیم کیفیت آموزش را بهبود بخشیم و با پیشرفت های جهانی همگام شویم، بی گمان آینده ای روشن تر در عرصه سلامت خواهیم داشت.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، وی ادامه داد: تغییر نگرش در جلسه اخیر هیأت دولت منجر به کاهش ۱۷ درصدی درخواست ثبت گواهی Good Standing در ۱۰ ماهه امسال نسبت به سال قبل شده و این، نشان دهنده احترام و درک جامعه پزشکی در راه پیشرفت است.
رئیس زاده با اشاره به چالش های موجود در عرصه سلامت اظهار داشت: بااینکه با مشکلات بزرگی در عرصه سلامت مواجه هستیم اما این چالش ها می توانند به عنوان فرصت هایی برای پیشرفت تلقی شوند. اگر همه ما در امتداد حفظ آبروی جامعه پزشکی و آینده سلامت کشور همکاری نماییم، آینده ای درخشان برای جامعه پزشکی رقم خواهیم زد.
وی با اشاره به تصمیم های مثبت در حوزه مابه تفاوت قیمت ارز و تعرفه ها، اضافه کرد: اقدامات بزرگی در حال انجام می باشد که می تواند به بهبود وضعیت مالی حوزه سلامت کمک نماید.
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور با تأکید بر بر لزوم حفظ کیفیت علمی اظهار داشت: کیفیت آموزش و وضعیت اقتصادی دو رکن اساسی در حفظ آبروی جامعه پزشکی هستند. حتی اگر بهترین جامعه پزشکی دنیا باشیم اما اگر از نظر کیفیت آموزشی در سطح مطلوبی نباشیم، درنظر مردم ارزشی نخواهیم داشت و برعکس هم اگر کیفیت کار و آموزش بالا باشد اما وضعیت اقتصادی مبتلا به اختلال باشد، باز هم موفق نخواهیم بود.
وی با اعلان اینکه امیدواریم وزارت بهداشت و دولت در راستای بهبود کیفیت آموزش و اخلاق نیکو در تعامل با مردم همکاری داشته باشند، اضافه کرد: باید تلاش نماییم وضعیت اقتصادی بهتری برای جامعه پزشکی، خصوصاً پزشکان جوان، فراهم نماییم تا ظلم هایی که در گذشته به این جامعه روا شده است، جبران شود.
منبع: آنی غذا