نوشیدنی های الکلی ریسک سرطان را زیاد می کند

به گزارش آنی غذا، در یک سفارش جدید در مورد خطر مصرف الکل و مبتلا شدن به سرطان، جراح عمومی دکتر ویوک مورتی، ارتباط بین مصرف الکل و سرطان را شرح داد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، به قول محققان، مصرف الکل خطر ابتلاء به حداقل هفت نوع سرطان را زیاد می کند.
توصیه جدید شامل مجموعه ای از سفارش ها، همچون به روز رسانی برچسب اخطار بر روی نوشیدنی های حاوی الکل، برای افزایش آگاهی از خطر سرطان است.
برچسب هایی که هم اکنون بر روی بطری ها و قوطی های مشروبات الکلی نصب شده اند، در مورد نوشیدن در حین حاملگی یا پیش از رانندگی و کار با سایر ماشین آلات، و در مورد خطرات سلامتی عمومی اخطار می دهند.
صرف نظر از نوع الکل (آبجو، شراب یا مشروبات الکلی) مصرف شده، ارتباط مستقیم بین مصرف الکل و خطر ابتلاء به سرطان برای حداقل هفت نوع سرطان به خوبی ثابت شده است.
• سرطان های سینه
• کولورکتوم (سرطان راست روده)
• مری
• کبد
دهان (حفره دهان)
• گلو (حنجره)
• جعبه صوتی (حنجره)
به طور خاص برای سرطان سینه، ۱۶.۴ درصد از کل موارد سرطان سینه در ارتباط با مصرف الکل است.

منبع: