به گزارش آنی غذا، هنگام غذا خوردن روده ها هورمون هایی نظیر لپتین، گرلین و جی ال پی-۱ ترشح می کنند که پیام سیر شدن را به مغز می فرستند.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، این فرآیند حدود ۲۰ دقیقه طول می کشد اما حواس پرتی هنگام غذا خوردن، درک پیام سیر شدن را دشوار می کند.
حواس پرتی بر قدرت شناختی مغز فشار می آورد و سبب می شود نه تنها در حس کردن میزان غذا و سیری که در درک طعم غذا هم با مشکل مواجه شویم.
کاهش سرعت غذا خوردن به ما فرصت می دهد تا احساس نماییم پیغام سیری را دریافت کرده ایم، طعم غذا را بچشیم و مصرف را کاهش دهیم. طبق تحلیل کلی سال ۲۰۱۸ که ۳۸ مقاله در آن بررسی گردید، بیشتر جویدن غذا همزمان مقدار خوراک و احساس گرسنگی را می کاهد.
متخصصان برای مقابله با این مشکل سفارش می کنند:
* عوامل حواس پرتی را کم کنید
یک راه ساده اینست که تلفن همراه و دیگر دستگاههای حواس پرت کن را کنار بگذارید یا خاموش کنید. متخصصان می گویند صرفاً غذایتان را بخورید و کار دیگری نکنید.
* برای هر وعده غذا برنامه ریزی کنید
ساعات خاصی را به خوردن و نوشیدن اختصاص دهید و غذا خوردن را به کاری لذت بخش و شادی بخش تبدیل کنید.
* با ذهن آگاهی غذا بخورید
به گزارش ایندیپندنت، حفظ ذهن آگاهی در غذا خوردن به تمرین نیاز دارد. برخی افراد به احساس گرسنگی و سیری درونشان توجه می کنند. حتی زمانیکه حواستان پرت می شود می توانید با ذهن آگاهی و تمرکز بر بدن توجهتان را به حال حاضر و غذا خوردن معطوف کنید.
* تمرین کنید با تمرکز بر حواس غذا بخورید
با عنایت به طعم و رنگ و بوی غذایی که می خورید می توانید آنرا کاملا احساس کنید و از غذایی که می خورید لذت ببرید.