مشاور وزیر بهداشت خبر داد: فعالیت ۷۷ کارخانه تولید آرد کامل در کشور

به گزارش آنی غذا، فارس رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی کشور با تاکید بر آگاهی بخشی در جامعه نسبت به اهمیت مصرف نان کامل، از فعالیت ۷۷ کارخانه تولید آرد کامل در کشور اطلاع داد.
حسن امامی رضوی امروز، ۱۲ دیماه در کنگره نان کامل و فرآورده های غلات که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز درحال برگزاری است، اظهار داشت: از دانشگاه های نسل چهارم و پنجم انتظار می رود که با شناسایی دغدغه ها و چالش های مردم، برای حل آن ها پیگیر و پاسخگو باشند.
وی از فعالیت ۷۷ کارخانه تولید آرد کامل در کشور اطلاع داد و اضافه کرد: ثمربخشی اهداف این گونه رویدادهای علمی، نیازمند آگاهی و ایجاد تقاضا در سطح جامعه است و مردم باید از اهمیت نان کامل و نقش آن در سلامت آگاهی یابند که در این حوزه باید به موضوع هایی نظیر قیمت مناسب و کیفیت مطلوب هم توجه گردد.
امامی رضوی، امنیت غذایی را زیربنای دیگر ابعاد امنیت دانست و اضافه کرد: امنیت غذایی به معنای دسترسی همه اقشار مردم جامعه به غذای سالم، کافی و مطلوب است که در این حوزه ضروری است بر اقشار صدمه پذیر و کم برخوردار، تمرکز بیشتری صورت گیرد.
وی در قسمت دیگری از سخنان خود به سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی کشور اشاره نمود و اظهار داشت: بهبود کیفیت نان، همینطور آرد کامل و سبوس دار، در این سند مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی کشور، نان را برکت سفره مردم دانست که حرمت آن، در فرهنگ ایرانی از گذشته مورد توجه بوده و در فرمایشات ائمه دینی هم بر آن تاکید گردیده است.
وی توجه به اهمیت مصرف نان و حبوبات در برنامه غذایی را همچون مسائل مورد تاکید در اسناد بین المللی و سازمان جهانی بهداشت عنوان نمود و اظهار داشت: در فرهنگ ایرانی و در برنامه غذایی ایرانیان، میزان مصرف نان بالاست و بر همین اساس، توجه به سلامت آن اهمیت ویژه ای دارد.
رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی کشور ضمن اشاره به تشکیل شورایعالی سلامت و امنیت غذایی کشور با حضور نمایندگان دستگاههای مختلف و به ریاست رئیس جمهور، همچون محورهای مورد بررسی در این شورا را سلامت نان مصرفی مردم برشمرد.
وی با اشاره به اینکه برنامه بهبود کیفیت نان و آرد، در سال ۱۴۰۱، در سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه هم به تصویب رسیده است، اظهار داشت: دستیابی به اهداف در رابطه با سلامت نان نیازمند تعامل و مشارکت دوسویه مردم و دستگاههای متولی است، بنابراین در مبحث سلامت نان، باید به نحوی در جامعه مطالبه گری ایجاد شود که شاهد توسعه راه اندازی کارخانه ها و مراکز عرضه نان سالم و کامل باشیم.
مشاور وزیر بهداشت و رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی کشور افزود: ذائقه مردم یه یکباره تغییر نمی کند و در این حوزه ضروری است به تدریج، برنامه ریزی شده و گام برداشت.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با حضور مسؤلان، دست اندرکاران و علاقه مندان این حوزه شروع شده و تا ۱۳ دی، در مجتمع ولایت ادامه دارد.