محمدی در پیامی به مناسبت روز جهانی غذا؛ نقش حیاتی غذا در رفع فقر و تأمین سلامت جامعه

به گزارش آنی غذا، رئیس سازمان غذا و دارو، بر نقش حیاتی غذا در توسعه پایدار، رفع فقر و تأمین سلامت جامعه تاکید نمود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، سیدحیدر محمدی، در پیامی بمناسبت فرا رسیدن روز جهانی غذا ۱۶ اکتبر مصادف با ۲۵ مهر، نوشت: شعار سال جاری، “حق غذا به منظور زندگی بهتر و آینده ای روشن” بر اهمیت دسترسی همگان به غذای سالم و کافی تاکید دارد که نقشی حیاتی در توسعه پایدار، رفع فقر و تأمین سلامت جامعه ایفا می کند. این روز یادآور محرومیت های تحمیلی بر مردم مظلوم غزه است؛ کسانیکه در ظلم و محاصره رژیم صهیونیستی حتی از دسترسی به ابتدایی ترین نیازها مانند غذا و دارو محروم اند. سازمان غذا و دارو نقش مهمی در نظارت بر ایمنی و سلامت مواد غذایی دارد و با سیاستگذاری های مؤثر می تواند در تولید پایدار، کاهش ضایعات و ارتقای تغذیه سالم نقش آفرینی می کند. با تلاش همگانی و همراهی مردم می توانیم در ساختن آینده ای عاری از گرسنگی سهم به سزایی داشته باشیم.

منبع: