آنی غذا: یک متخصص تغذیه، درباب مصرف مواد غذایی ضد التهابی که می بایست مورد توجه قرار گیرد، توضیحاتی داد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، مهسا مؤذن، از رژیم غذایی ضد التهابی به عنوان یکی از مواردی که می تواند التهاب را در بدن کاهش داده و سلامتی کلی فرد را بهبود بخشد، یاد کرد و اظهار داشت: رژیم غذایی ضد التهابی اغلب مبتنی بر غذاهای غنی از مواد مغذی حاوی آنتی اکسیدان است. این رژیم بوسیله کاهش سطح رادیکال های آزاد که مولکول های واکنشگری هستند، عمل می کند. وی از سبزی هایی مانند کلم بروکلی، فلفل دلمه ای، کلم، گل کلم و پیاز، میوه ها خصوصاً میوه هایی با رنگ های تیره مانند بلوبری، انار، انگور بنفش، گیلاس، مرکبات، گوجه فرنگی و توت ها، میوه های حاوی چربی، مانند آووکادو و زیتون، چربی های سالم مانند روغن زیتون و روغن آووکادو و ماهی های چرب مانند سالمون، ساردین، شاه ماهی، ماهی خال مخالی و آنچوی به عنوان مواد غذایی ضد التهاب یاد کرد. این متخصص تغذیه اضافه کرد: همین طور آجیل مانند بادام و سایر مغزها، چای سیاه و چای سبز و ادویه ها و گیاهانی مانند زردچوبه، شنبلیله، دارچین، سیر، زنجبیل، رزماری، پونه کوهی، زیره، نعناع، میخک، گشنیز، جوز هندی، پودر فلفل قرمز، رازیانه، زعفران، فلفل سیاه، جعفری، مریم گلی، شوید، برگ بو و ریحان از مواد غذایی دارای خاصیت ضد التهاب هستند. مؤذن با اعلان اینکه در رژیم غذایی ضد التهابی باید تعادل مناسبی از دریافت پروتئین، کربوهیدرات و چربی در هر وعده غذایی فراهم شده و نیاز بدن به ریزمغذی ها، فیبر و آب تامین شود، اضافه کرد: برخی عادت های غذایی مانند مصرف مقادیر زیاد شکر و شربت ذرت با فروکتوز بالا و کربوهیدرات های تصفیه شده ممکنست موجب افزایش التهاب در بدن شود و نیاز است از مصرف چربی های هیدروژنه، چربی های ترانس و خیلی از مارگارین ها نیز پرهیز کرد. وی اشاره کرد: در رژیم غذایی ضدالتهابی لازم است مصرف برخی موارد همچون نوشیدنی های شیرین مانند نوشیدنی های شیرین شده با شکر، نوشابه گازدار و آب میوه، کربوهیدرات های تصفیه شده مانند نان سفید و ماکارونی سفید، دسرها مانند کیک، بستنی، کلوچه و آب نبات، گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده مانند هات داگ و سوسیس، میان وعده های فرآوری شده همچون کراکر، چیپس، و چوب شور و همین طور برخی روغن ها مانند روغن آفتابگردان، سویا و ذرت به حداقل برسد.