بهفر خبر داد؛ افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی

آنی غذا: مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی از دو سال به چهار سال آگاهی داد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، عبدلعظیم بهفر اظهار داشت: بمنظور ایجاد تسهیلات در حوزه ورود مواد اولیه مصرفی در کارخانجات صنایع غذایی و پشتیبانی از تولید داخل کد IRC در زمان صدور و تمدید از دو سال به چهار سال برای تمامی مواد اولیه غیر مشمول ارزیابی ثبت منبع افزایش پیدا کرد. وی ادامه داد: رعایت سایر ضوابط و مقررات جاری مربوط به صدور یا تمدید IRC به قوت خود باقی است و درباب آن دسته از منابع که مشمول ارزیابی منبع و دارای رأی کمیته فنی است، مدت زمان اعتبار این کد مطابق با زمان مقرر در رأی کمیته فنی و قانونی خواهد بود.

منبع: