کره بادام زمینی چه فوایدی برای سلامتی دارد؟

به گزارش آنی غذا، اگر کره بادام زمینی روی نان برشته از نظر شما صبحانه ای عالی به حساب می آید، شاید جزو آدم های خوش شانس باشید. کارشناسان می گویند آغاز روز با یک قاشق ساده کره مغز آجیل، فواید فراوانی برای سلامتی دارد.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، کره بادام زمینی یک منبع عالی انرژی است چونکه حاوی ترکیب متعادلی از کربوهیدرات، پروتئین و چربی است. این سه گانه به شما کمک خواهد نمود که تا وقت ناهار احساس سیری کنید و انرژی زیادی برای شروع روز به بدن می دهد. صبحانه ای که حاوی هر سه این درشت مغذی ها باشد، برنده بازی است و به شما کمک خواهد نمود سراغ تمام منابع انرژی ضروری و اصلی بروید تا عملکرد مغز و بدنتان با حداکثر کارآمدی باشد.
این مورد فقط در صورتیکه مشغول تمرین در باشگاه باشید یا روز پرمشغله ای پیش رو داشته باشید به شما کمک نمی کند، بلکه در سلامت عمومی و طول عمر هم نقش دارد.
«الکسا مولین»، متخصص تغذیه توضیح می دهد که کره بادام زمینی همینطور حاوی میزان بالایی از آنتی اکسیدان ها و پلی فنول ها همچون «رسوراترول» است که یک ماده مغذی ضدویروس، ضدالتهاب و ضدپیری است.
کره بادام زمینی علاوه بر این دارای چربی های غیراشباع تک و غیراشباع چندگانه است که به کاهش کلسترول بد و احیانا کاهش خطر بیماری قلبی کمک می نماید. مولین در ادامه می افزاید یافته های پژوهشی در سال ۲۰۲۲ نشان داد که مصرف منظم بادام زمینی به کاهش سطح کلسترول منجر می شود و همینطور مشخص شده است که بادام زمینی فشار خون را پایین می آورد.
این طور نیست که همه از خوردن یک مشت بادام زمینی لذت ببرند اما کره بادام زمینی را میتوان حدودا به هر نوع غذای صبحانه ای افزود و آنرا به یک وعده غذایی سالم برای قلب و به ظاهر چرب و مفصل تبدیل کرد. کره بادام زمینی یک ماده افزودنی عالی است که میتوان روی جو دوسری ریخت که از شب قبل برای صبحانه داخل شیر خیس می نماییم و به معجون های پروتئینی هم طعم بیشتری می دهد.
مولین توضیح می دهد: بادام زمینی همینطور حاوی موادی مغذی مانند آرژنین، منیزیم و ویتامین ئی است که به سلامت قلب کمک کرده، خوردن منظم بادام زمینی به علت چربی سالم موجود در این ماده غذایی، یعنی اسید اولئیک با کاهش خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ مرتبط می باشد.
به گزارش ایندیپندنت، کره بادام زمینی همینطور فیبر بالایی دارد که برای سلامت روده ضروریست و به شما کمک می نماید که تا وعده غذایی بعدی احساس سیری کنید. اگر می بینید با افزایش و کاهش ناگهانی قند خون، احساس گرسنگی سریع بعد از صرف غذا یا احساس خستگی در اواسط بامداد دست وپنجه نرم می کنید، صبحانه ای با فیبر بالا و پروتئین زیاد ایده آل است. بعد از خوردن کره بادام زمینی، به علت شاخص گلیسمی پایین این ماده غذایی، سطح قند خون شما ثابت می ماند و تا وقت ناهار احساس سیری می کنید و ازاین رو گزینه ای عالی برای صبحانه روزانه به حساب می آید.
ترکیب سه گانه کربوهیدرات، پروتئین و چربی، همراه فیبر و سایر مواد مغذی، آنرا به غذایی سبک برای معده تبدیل می کند و یک ماده چندکاره مفید برای تأمین انرژی در سرتاسر روز است.
علاوه بر این، کره بادام زمینی گزینه ای عالی و قابل اعتماد بعد از ورزش در باشگاه است تا ذخیره انرژی ازدست رفته جبران شود، عضلات تغذیه شوند و به روند بهبود و احیای بدن کمک گردد. منیزیم و ویتامین ئی موجود در بادام زمینی برای این منظور ایده آل است و همینطور به پیشگیری از خستگی و مقابله با دردهای عضلانی بعد از ورزش (DOMS) کمک می نماید.
وقتی صحبت از کره بادام زمینی می شود، انتخابهای زیادی برای انتخاب وجود دارند و هیچ کس شما را بابت انتخاب کره بادام زمینی نرم به جای کره حاوی تکه های بادام زمینی قضاوت نخواهد کرد. اما مساله مهم اینست که مطمئن شوید محتوای تغذیه ای آن به بدنتان کمک کرده، خود محصول هم با رعایت اصول اخلاقی تأمین شده است.
در صورت امکان، از کره بادام زمینی حاوی نمک و شکر زیاد بپرهیزید و کره بادام زمینی فاقد روغن پالم را انتخاب کنید که برای تأمین نیازهای غذایی صبحانه تان، چاره ای اخلاقی تر است.

منبع: