به گزارش آنی غذا، یک مطالعه جدید از جانب متخصصان استرالیایی نشان داد پیروی از رژیم غذایی غنی از منیزیم خطر صدمه به DNA و اختلالات دژنراتیو مزمن همچون آلزایمر را می کاهد.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، محققان علوم تغذیه در دانشگاه استرالیای جنوبی با جمع آوری و تحلیل و بررسی نمونه های خون ۱۷۲ فرد میانسال، ارتباط قوی بین سطوح پایین منیزیم و مقادیر بالای اسید آمینه سمی به نام «هموسیستئین» پیدا کردند. هموسیستئین حاوی گوگرد است.
این ترکیب سمی به ژن های بدن صدمه می زند و افراد را مستعد مبتلا شدن به بیماری های آلزایمر و پارکینسون، بیماری های گوارشی، طیف وسیعی از سرطان ها و دیابت می کند.
این مطلب که در «مجله اروپایی تغذیه» انتشار یافته، می افزاید: غلات کامل، سبزیجات با برگ سبز تیره، آجیل، لوبیا و شکلات تلخ همگی غذاهای غنی از منیزیم هستند که به بدن در تولید انرژی، استقامت دندان ها و استخوان ها، تنظیم قند خون و فشار خون، سلامت قلب، ماهیچه ها و کلیه ها کمک می کنند.
به قول محققان مصرف کم منیزیم (کمتر از ۳۰۰ میلی گرم در روز) می تواند خطر مبتلا شدن به خیلی از بیماری ها را افزایش دهد و منجر به صدمه DNA شود.
به نوشته مدیکال اکسپرس، منیزیم چهارمین ماده معدنی فراوان موجود در بدن انسان است و بیشتر از ۲۰۰ آنزیم برای فعال کردن فرآیندهای حیاتی در بدن به آن نیاز دارند.
منبع: آنی غذا