آنی غذا: بسیاری برای کاهش وزن سراغ میوه ها و سبزیجات می روند. مصرف این مواد، همانطور که تحقیقات نشان داده است، علاوه بر فوایدی که برای سلامت دارد در کاهش وزن نیز موثر است.
به گزاش ایسنا، «آنیکا گدارت» متخصص تغذیه اظهار داشت: خوردن برخی میوه ها و سبزیجات در کاهش وزن به افراد کمک می نماید و احساس سیری طولانی تری به همراه می آورد.
به گزارش مرکز کنترل و پیش گیری از بیماریها در ایالات متحده، ۴۱ درصد آمریکایی ها به چاقی دچارند. چاقی ممکنست به بیماریهای مزمنی نظیر دیابت نوع ۲، بیماریهای قلبی و عروقی و تعدادی از انواع سرطان ها بینجامد.
گدارت و همکارانش چهار گروه از سبزیجات و میوه ها را در مقابله با توده های چربی بدن مؤثر می دانند.
کرفس
با این سبزی کم کالری می توان وزن را کنترل کرد. گدرات می گوید: در لیست من از میوه ها و سبزیجات مناسب برای کاهش وزن، کرفس شماره یک است. کرفس اغلب به سبب تاثیر کالری سوزی پیشنهاد می شود، بدین سبب که بدن برای هضم آن بیش از کالری که در خود کرفس موجود است کالری می سوزاند. همین طور آنتی اکسیدان های موجود در کرفس التهاب را از بین می برند.
سیب
به گزارش ایندیپندنت، سیب مقدار بسیار زیادی فیبر دارد و برای مدت طولانی تری احساس سیری می دهد و بدین سان در کنترل اشتها و وزن موثر است. گدارت سفارش می کند که در رژیم غذایی تان جایی برای سیب باز کنید. او می گوید: سیب گزینه عالی دیگری است برای افرادی که بدنبال کاهش وزن اند. سیب از فیبر غذایی و پکتین سرشار است که به دفع چربی ها کمک می نماید.
توت ها
انواع توت یکی از بهترین گزینه ها برای کم کردن وزن است. بگفته گدارت، توت فرنگی، بلوبری و تمشک قند کم و آنتی اکسیدان و فیبر بالایی دارند. بدین سبب برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند و هوس شیرینی می کنند، گزینه ای عالی اند.
سبزیجاتی که نشاسته ندارند
طبق گفته گدارت، سبزیجاتی مانند بروکلی، گل کلم و خیار، آب و فیبر بالایی دارند که موجب می شوند بعد از خوردنشان احساس سیری نماییم.