آنی غذا: مصرف میوه های آبدار در ایام گرم سال، یکی از راهکارهای مقابله با گرمازدگی است.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، میوه های آب دار، صیفی جات و آب و مایعات کافی، در فصل تابستان مصرف کنید. از مصرف مایعات خیلی سرد پرهیز شود. میوه های آب دار مانند هندوانه، خربزه، خیار و توت فرنگی که حاوی مقدار زیادی آب و الکترولیت مانند پتاسیم، سدیم و منیزیم هستند، به حفظ تعادل آب و الکترولیت های بدن کمک و از دهیدراتاسیون (از دست دادن آب) جلوگیری می کنند. مصرف آب و مایعات کافی، یک لیوان آب خنک همراه با چند قطره آبلیموی تازه، شربت تخم شربتی و ریحان، شربت خاکشیر و بید مشک و شربت گلاب هم برای پیشگیری از گرمازدگی سفارش می شود. نوشیدن مایعات شیرین و کافئین دار که ادرار آور هستند و باعث از دست دادن آب بدن می شوند، در فصل گرما و تابستان سفارش نمی گردد.
منبع: anighaza.ir