آنی غذا: بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر خلاف تصور رایج، رنگ پوست تخم مرغ به هیچ عنوان نشانه ای از بالا بودن ارزش غذایی آن نیست.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، رنگ پوست تخم مرغ که به سبب وجود رنگدانه های اوئورهودئین و اوئورگزانتین است، باتوجه به نژاد مرغ تعیین می شود؛ بطوریکه مرغ های نژاد «نیو همشایر» و چند نژاد دیگر دارای تخم قهوه ای رنگ ولی مرغ نژاد «وایت روک» و چند نژاد دیگر تخم با رنگ پوسته سفید می گذارند. بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، ارزش غذایی تخم مرغ باتوجه به محتوای رژیم غذایی و تنوع و کفایت دریافت مواد مغذی توسط مرغ تعیین می شود. گو اینکه امروزه و باتوجه به تبلیغات افرایش اقبال عمومی نسبت به تخم مرغ های قهوه ای یا اصطلاحاً “رسمی”، در بعضی از خطوط تولید تخم مرغ، از نژادهای دارای تخم قهوه ای استفاده می شود. این مورد به خودی خود دارای مشکل نیست، ولی مشکل زمانی ایجاد می شود که عدم مراعات موارد بهداشتی، عدم حفظ زنجیره سرد و…، موجب ایجاد و فعالیت عوامل بیماری زا نظیر باکتری های سالمونلا و…، می شود که می تواند مشکلات سلامتی جدی بوجود آورد. بنابراین، فقط رنگ پوست تخم مرغ به مفهوم برتری و رجحان آن محصول نسبت به تخم مرغ های روز و سفید نیست و بهتر است در خرید تخم مرغ از محصولات دارای کُد بهداشتی و دارای تاریخ مصرف استفاده نمود.
منبع: anighaza.ir