آنی غذا: یک مطالعه جدید هشدار می دهد افرادی که بیشتر غذاهای فوق فرآوری شده می خورند بیشتر در معرض مرگ سریع هستند، خصوصاً در اثر بیماری قلبی یا دیابت.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، افراد مسنی که مقادیر بیشتری از غذاهای فوق فرآوری شده مصرف می کنند، در مقایسه با افرادی که غذاهای فرآوری شده کمتری مصرف می کنند، حدود ۱۰ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ قرار دارند.
«اریکا لافتفیلد»، محقق مؤسسه ملی سرطان آمریکا، اظهار داشت: «نوشابه ها و گوشت های بسیار فرآوری شده مانند هات داگ و سوسیس بشدت با خطر مرگ و میر مرتبط هستند».
لافتفیلد در ادامه اضافه کرد: «پیروی از یک رژیم غذایی با مقادیر کم این غذاها از قبل برای جلوگیری از بیماری و ارتقای سلامت سفارش شده است.»
غذاهای فوق فرآوری شده بیشتر از مواد استخراج شده از غذاهای کامل مانند چربی های اشباع، نشاسته و قندهای افزوده تولید می شوند.
این محصولات همینطور حاوی طیف گسترده ای از افزودنی ها برای خوش طعم تر، جذاب تر و ماندگاری بیشتر از جمله رنگ ها، امولسیفایرها، طعم دهنده ها و تثبیت کننده ها هستند.
به عنوان مثال میتوان به محصولات پخته شده بسته بندی شده، غلات شیرین، محصولات آماده برای خوردن یا گرم کردن و گوشت های اغذیه فروشی اشاره نمود.
برای این مطالعه، محققان داده های بیشتر از ۵۴۰۰۰۰ فرد ۵۰ تا ۷۱ ساله را در مورد عادات غذایی و سلامت آنها تحلیل و بررسی کردند. داده ها در اواسط دهه ۱۹۹۰ جمع آوری شد. بیشتر از نیمی از شرکت کنندگان فوت کرده بودند.
حتی بعد از در نظر گرفتن سایر عوامل خطر سلامت، محققان دریافتند افرادی که بالاترین میزان مواد غذایی فوق فرآوری شده را مصرف می کنند، نسبت به افرادی که پایین ترین میزان را می خورند، احتمال مرگ زودهنگام بیشتری دارند.
غذاهای فوق فرآوری شده به صورت خاص خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی یا دیابت را زیاد می کند، و نه فقط سرطان.
لافتفیلد اضافه کرد: «هنوز مطالب زیادی وجود دارد که ما نمی دانیم، همچون این که چه جنبه هایی از غذاهای فوق فرآوری شده خطرات بالقوه ای برای سلامتی دارند.»