ژن افراد مفید و مضر بودن قهوه را تعیین می کند

به گزارش آنی غذا، خراسان رضوی آیا تاکنون فکر کرده اید که قهوه برای شما خوب است یا خیر؟ پاسخ به این سؤال امکان دارد با ژن های شما ارتباط داشته باشد.
به نقل از ارث، عوامل مؤثر بر مصرف قهوه فراتر از ترجیحات ذائقه شخصی یا تمایل به کافئین است. نتایج تحقیقات نوظهور نشان داده است که استعدادهای ژنتیکی نقش مهمی در شکل دادن به عادات قهوه ایفا می کنند به این مفهوم که تمایل افراد به انواع خاصی از قهوه می تواند تا حدی تحت تاثیر خصوصیت های ژنتیکی ارثی آنان باشد.
این یافته ها درک متعارف مصرف قهوه را به چالش می کشند و مبنای بیولوژیکی عمیق تری را برای این عادت گسترده نشان می دهند.
نتایج تحقیق نشان داد گونه های ژنی خاصی که از والدین خود به ارث می برید، بر میزان مصرف قهوه شما تاثیر می گذارد.
اگر سابقه اضطراب، افسردگی یا اختلال دوقطبی دارید، امکان دارد عاقلانه باشد که بر میزان مصرف قهوه خود نظارت داشته باشید و مشاهده کنید که چگونه بر شما تاثیر می گذارد.
به احساسی که قهوه در شما بوجود می آورد توجه کنید. اگر عوارض جانبی منفی مانند عصبانیت، اضطراب یا اختلالات خواب را تجربه می کنید، امکان دارد نشانه ای برای کاهش مصرف آن باشد.
این مطالعه در مجله Neuropsychopharmacology انتشار یافته است.

منبع: