به گزارش آنی غذا، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: محصولات لبنی سرشار از مواد مغذی هستند که ممکنست به کاهش خطر پرفشاری خون کمک نماید.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده اضافه کرد: فشارخون بالا یک عامل خطر اصلی برای انفارکتوس میوکارد و سکته مغزی است و همچنان یک نگرانی قابل توجه برای سلامت جهانی شمرده می شود. به گفته ی ایشان، سازمان جهانی بهداشت فشارخون بالا را به عنوان بزرگ ترین علت مرگ قابل پیشگیری طبقه بندی کرده است که عمدتا به سبب عوامل محیطی همچون رژیم غذایی و سایر جنبه های سبک زندگی است. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اضافه کرد: نتایج یک پژوهش نشان داد، به ازای هر ۲۰۰ گرم در روز بیش از کل مصرف لبنیات که عمدتا به عنوان لبنیات کم چرب مصرف شود، ۱۶ درصد خطر افزایش فشارخون و ۳ درصد خطر ابتلاء به فشارخون بالا کمتر است. به گفته ی ایشان، محصولات لبنی سرشار از مواد مغذی همچون پروتئین باکیفیت بالا، کلسیم، منیزیم و فسفر هستند که ممکنست به کاهش فشارخون و کاهش خطر ابتلاء به پرفشاری خون کمک نماید. اسماعیل زاده با اعلان اینکه اثرات کاهش فشارخون محصولات لبنی کم چرب ممکنست به الکترولیت هایی مانند کلسیم، پتاسیم و منیزیم نسبت داده شود، اظهار داشت: این مواد مغذی بر مقاومت عروقی تأثیر می گذارند و اتساع عروق را تقویت و احتباس کلیوی سدیم را کم می کنند. همین طور نشان می دهند که آنزیم های گوارشی منجر به آزادسازی پپتیدهای فعال زیستی از پروتئین لبنی می شوند که عملکرد اندوتلیال را تعدیل می کند و منجر به اتساع عروق می شود. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ادامه اشاره کرد: مصرف لبنیات یکی از منابع غذایی مصرفی روزانه افراد مبتلا به پرفشاری خون است چونکه به کنترل فشار خون کمک می نماید و برای افراد سالم نیز مصرف این گروه غذایی تأثیر خوبی در کاهش خطر ابتلاء به پرفشاری خون دارد. او در آخر یکی از راهکارهای کاهش فشار خون را مصرف روزانه لبنیات یعنی شیر، ماست، پنیر و دوغ عنوان نمود.