به گزارش آنی غذا، تحقیقات اخیر به ارتباط بین مصرف آووکادو و مدیریت بهتر قند خون پی برده است.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید نشان داده است که آووکادو امکان دارد به صورت قابل توجهی کنترل قند خون را برای برخی افراد بهبود بخشد، البته نه همه.
این مطالعه نشان داد مصرف آووکادو، ارتباط قوی با کاهش گلوکز ناشتا و انسولین ناشتا و بروز کمتر دیابت نوع ۲ دارد.
محققان این مطالعه وجود یک نشانگر زیستی مصرف آووکادو را در بعضی افراد شناسایی نمودند که به صورت قابل توجهی با کاهش گلوکز ناشتا و کاهش انسولین ناشتا و همینطور کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ مرتبط بود.
متابولیت ها محصولات مولکولی کوچکی هستند که از واکنش های متابولیکی در سلول ها، بافت ها یا ارگانیسم ها به وجود می آیند.
متابولومیک ها مطالعه سیستماتیک فرآیندهای شیمیایی بدن هستند که متابولیت ها را شامل می شوند. این شرایط به محققان اجازه می دهد تا اثر انگشت های متمایزی را که می توانند با فرآیندهای سلولی خاص مرتبط باشند شناسایی کنند.
این مطالعه نشان داده است که متابولوم امکان دارد همراه با میکروبیوم شناخته شده تر، کلیدی در توسعه مداخلات هدفمند و شخصی شده سلامتی باشد.
محققان دریافتند که این بیومارکر بشدت با کاهش گلوکز ناشتا و انسولین بدون توجه به عوامل مخدوش کننده مختلف همچون BMI، رفتارهای سلامتی، مصرف سیگار و الکل، عوامل اجتماعی و جمعیت شناختی و چاقی مرتبط می باشد.