آنی غذا: تحقیقات جدید نشان میدهد که افزودن بادام به یک رژیم غذایی کم کالری می تواند به کاهش قند خون و فشار خون کمک نماید و در عین حال در کاهش وزن نیز موثر باشد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، مردم اغلب از خوردن آجیل به سبب کالری و چربی زیاد آن اجتناب می کنند.
با این حال، یک مطالعه جدید نشان داده است افرادی که بادام می خورند، به اندازه افرادی که بادام مصرف نمی کنند، وزن کم کردند.
کارشناسان تغذیه می گویند آجیل هایی مانند بادام سیر کننده و حاوی انواع مواد مغذی مورد نیاز هستند. از اینرو وقتی به عنوان قسمتی از یک رژیم غذایی متعادل خورده شوند، می توانند به مدیریت وزن کمک کنند.
این مطالعه نشان داد افرادی که بادام را به عنوان قسمتی از یک رژیم غذایی با کالری محدود می خوردند، حدود ۹.۳ درصد از وزن بدن خودرا از دست دادند.
آنها همین طور بهبودهایی را در معیارهای مختلف سلامت قلبی متابولیک مانند فشار خون، قند خون و چربی ها تجربه کردند.
به منظور بررسی تأثیر مصرف بادام بر کاهش وزن، ۱۴۰ مرد و زن بین ۲۴ تا ۶۵ سال انتخاب شدند. همه شرکت کنندگان BMI (شاخص توده بدنی) در محدوده اضافه وزن یا چاقی داشتند.
سپس افراد بطور تصادفی به یک رژیم غذایی غنی شده با بادام یا بدون آجیل تقسیم شدند.
در ۱۲ هفته اول، همه شرکت کنندگان یک رژیم غذایی کم کالری مصرف کردند. سپس، برای ۲۴ هفته آتی، آنها از رژیم غذایی برای حفظ وزن پیروی کردند.
شرکت کنندگان در شروع مطالعه و همین طور در نقاط ۱۲ و ۳۶ هفته ای برای ارزیابی به کلینیک مراجعه کردند. در این ارزیابی ها، پژوهشگران بررسی کردند که آیا افراد بسته به هدف فعلی، وزن خودرا از دست داده یا حفظ نموده اند.
به علاوه، فاکتورهای مختلف متابولیک قلبی مانند فشار خون، چربی های خون، قند خون، انسولین، مقاومت به انسولین، حساسیت به انسولین و عملکرد سلول های بتا پانکراس در آنها اندازه گیری شد.
پس از تحلیل و بررسی داده ها، دانشمندان دریافتند که هر دو گروه کاهش وزن مشابهی داشتند- حدود ۷ کیلوگرم- و همین طور بهبود خوبی در سلامت قلبی متابولیک شأن مشاهده شد.
با این حال، رژیم غذایی غنی شده با بادام، بهبودهای بیشتری را در کلسترول بد LDL ایجاد کرد. بگفته نویسندگان، LDL با بیشترین خطر برای تشکیل پلاک های گرفتگی عروق هم راه است، بدین سبب بهبود سطح آن می تواند بطور بالقوه منجر به کاهش خطر قلبی عروقی شود.
منبع: anighaza.ir