آنی غذا: تحقیقات جدید نشان میدهد زنجبیل ممکنست به مدیریت التهاب در بیماریهای خودایمنی کمک نماید.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، تحقیقات جدید نشان میدهد که مکمل های زنجبیل ممکنست یک رویکرد امیدوارکننده برای مدیریت التهاب در افراد مبتلا به بیماریهای خودایمنی عرضه کنند.
این مطالعه بر توانایی زنجبیل برای تأثیرگذاری بر نوتروفیل ها تاکید می کند و آنها را کمتر مستعد ابتلاء به NETosis می داند؛ فرآیندی که با التهاب و بیماریهای خودایمنی مختلف مرتبط می باشد.
از آنجا که بیماران بیشتر به داروهای طبیعی مانند زنجبیل برای کاستن علائم روی می آورند، پژوهشگران مشتاق هستند تا پتانسیل درمانی آنرا بیشتر بررسی نمایند، خصوصاً برای بیماری هایی مانند لوپوس، آرتریت روماتوئید و حتی کووید ۱۹.
در این مطالعه جدید، پژوهشگران چگونگی تأثیر زنجبیل بر نوتروفیل ها، نوعی گلبول سفید را شرح می دهند.
تمرکز اولیه روی پروسه NETosis یا تشکیل ساختارهایی به نام تله های خارج سلولی نوتروفیل (NETs) بود.
NETosis فرآیندی است که در آن سلول های ایمنی خاص (نوتروفیل ها) NET ها را تولید می کنند. این NET ها از مواد DNA ترکیب شده با پروتئین هایی تشکیل شده اند که می توانند باکتری ها را از بین ببرند.
محرک های مختلف، مانند عفونت ها، پاسخ های ایمنی و سیگنال های سلولی خاص، می توانند این پروسه تشکیل NET را فعال کنند.
یافته های این تحقیق نشان میدهد که وقتی افراد سالم زنجبیل مصرف می کنند، نوتروفیل های آنها را کمتر مستعد ابتلاء به NETosis می کند.
این کشف بسیار اهمیت دارد برای اینکه NET ها، شبیه تارهای میکروسکوپی، می توانند التهاب و لخته شدن را تقویت نمایند، عواملی که با شرایط خودایمنی مختلف مانند لوپوس، سندرم آنتی فسفولیپید و آرتریت روماتوئید مرتبط هستند.
به گفته پژوهشگران، این تحقیق افشاگری های هیجان انگیزی در مورد پتانسیل عصاره زنجبیل به عنوان یک درمان طبیعی و مکمل برای بیماریهای خودایمنی ارائه می دهد. اگر تحقیقات بیشتر اثربخشی آنرا تأیید کند، می تواند انقلابی در نحوه مدیریت و درمان این شرایط بوجود آورد.