آنی غذا: مصرف میوه برای همه افراد سفارش می شود، اما تعدادی از میوه ها هستند که قند کمتری دارند و خوردن آنها به شدت سفارش می شود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، برخی افراد یه دلیل داشتن دیابت، نمی توانند از خوراکی های شیرین استفاده کننده و بهتر است میوه هایی را بخورند که قند کمتری دارند. میوه هایی که در ادامه معرفی می گردند، از پایین ترین سطح قند به بالاترین مقدار قند قرار گرفته اند. توت ها: اینها عموماً میوه هایی با پایین ترین سطح قند هستند و هم چنین دارای بیشترین میزان آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی دیگر هستند. لیمو نیز در پایین ترین رده قرار دارند. میوه های تابستانی: طالبی، هلو و زردآلو در دومین رده قرار دارند. میوه های زمستانی: سیب، گلابی، و مرکبات شیرین مثل پرتقال میزان قند متوسطی دارند. (لمون و لیمو نیز حاوی شکر پایینی هستند). میوه های گرمسیری: آناناس، انار، انبه، موز، و انجیر تازه حاوی شکر زیادی هستند (گوآوا و پاپایا کمتر از بقیه است). میوه های خشک: خرما، کشمش، زردآلو، آلو سیاه، انجیر، و بسیاری میوه های خشک دیگر حاوی شکر بسیار بالایی هستند.