به گزارش آنی غذا، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اظهار داشت: رسیدگی به شکایات مردم از بهداشت نانوایی ها، ظرف ۴۸ ساعت صورت می گیرد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، روز جمعه به همراه مدیران حوزه بهداشت از یک نانوایی سنتی در تهران بازدید نمود. معاون وزیر بهداشت، ضمن اشاره به سرانه ی مصرف ۱۲۰ کیلوگرمی آرد گندم در ایران، اظهار داشت: این سرانه تقریبا ۲ برابر متوسط جهانی است و از همین رو، توجه به سلامت نان و بهداشت نانوایی، از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. فرشیدی، از نان بعنوان قوت غالب در کشور نام برد و اضافه کرد: یکی از نکات مهم در پخت نان، میزان استفاده از نمک است که با خیلی از بیماری ها همچون فشارخون، ارتباط مستقیم دارد. جعفر جندقی رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، هم ضمن اشاره به فعالیت ۶ هزار بازرس بهداشتی در کشور، اظهار داشت: هر نانوایی به صورت میانگین یکبار در ماه مورد بازرسی بهداشتی قرار می گیرد. وی ادامه داد: مردم می توانند برای اعلام شکایت خود از بهداشت نانوایی ها، با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند و مطمئن باشند ظرف ۴۸ ساعت، مبحث بررسی و رسیدگی می شود. جندقی اظهار داشت: تمیز بودن محیط نانوایی، رعایت بهداشت فردی کسانی که در نانوایی کار می کنند و مواردی از این قبیل، می بایست مورد توجه مردم قرار بگیرد. رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد: استفاده از جوش شیرین و نمک، دو مبحث مهم در پخت نان است که در بازرسی ها به آنها توجه و مورد بررسی قرار می گیرد.