به گزارش آنی غذا، خواص میوه های فصل تابستان به قدری پرارزش است که خوردن آنها را نباید از دست داد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، یکی از میوه های فصل تابستان خوردن یک هلوی متوسط، ۸ درصد از نیاز روزانه به فیبر را تأمین می کند و دریافت آن بهبود دهنده یبوست است. این مقدار فیبر، سطح کلسترول خون را پایین می آورد و احتمال ابتلاء به بیماری های قلبی را هم کم می کند. هلو کم خونی، خستگی و هم چنین کلسترول بالا را می کاهد. این میوه از منابع ویتامین C هم به حساب می آید و بنابراین سفارش می شود افرادی که به بیماری های لثه مبتلا هستند، آنرا در برنامه غذایی روزانه بگنجانند. جالب است بدانید با خوردن یک هلوی متوسط ۳۴ میلی گرم از نیاز روزانه به این ویتامین تأمین می شود.