به گزارش آنی غذا، یک متخصص تغذیه، در مورد مضرات جوشاندن شیر که به صورت باز خریداری می شود، توضیحاتی داد.
گلبن سهراب، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: جوشاندن شیر فله ای سبب می شود مقدار زیادی پروتئین در ظرف رسوب کند و ارزش غذایی شیر از بین برود. همینطور جوشاندن شیر، منجر به تخریب ویتامین های شیر می شود. وی ادامه داد: عملیات پاستوریزه و استرلیزه در کارخانجات سبب می شود میکروب های بیماری زا از بین بروند. در حالیکه در شیر فله ای امکان دارد آلودگی میکروبی وجود داشته باشد. عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با عنوان این مطلب که یک لیوان شیر پاستوریزه ۸ گرم پروتئین دارد، اظهار داشت: جوشاندن شیر سبب می شود پروتئین آن از بین برود. این متخصص تغذیه بر مصرف شیر کم چرب تاکید و خاطرنشان کرد: استفاده از شیر پرچرب و اساساً، لبنیات پرچرب، چربی اشباع شده دارد و برای سلامت افراد مضر است.