آنی غذا: حفظ سلامت قلب فواید بی شماری دارد، همچون کاهش خطر مبتلاشدن به بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی، حمله قلبی و حتی زوال عقل.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، خوردن غذاهای سالم یکی از قدمهای بزرگ برای صیانت از قلب است. خیلی از مردم رژیم غذایی خودرا نادیده می گیرند تا آن زمان که در سنین بالاتر گرفتار علایم قلبی عروقی شوند.
در ادامه پنج مورد از بهترین مواد غذایی برای سلامت قلب عنوان می شود.
روغن زیتون
روغن زیتون حاوی بالاترین درصد چربی تک غیراشباع است که بگفته انجمن قلب آمریکا برای قلب عالی است. این ماده خوراکی به کاهش کلسترول بد LDL و افزایش کلسترول خوب HDL کمک می نماید. شما باید بین ۱ تا ۳ قاشق غذاخوری در روز مصرف کنید، برای اینکه روغن زیتون سرشار از چربی است.
کینوآ
به گفته مؤسسه ملی بهداشت ایالات متحده، کینوا همچون غلات غنی از فیبر و بدون گلوتن از آمریکای جنوبی است که حاوی آنتی اکسیدان ها و تمام ۹ اسید آمینه ضرورت دارد. آنتی اکسیدان ها و اسیدهای آمینه به محافظت و ترمیم سلول ها و کاهش خطر بیماری کمک می کنند. بعلاوه، فیبر ممکنست کلسترول و فشار خون را کم کند.
یک متاآنالیز مطالعاتی نشان داد که خوردن کینوا وزن بدن، سطح LDL و چندین عامل پرخطر کلیدی دیگر برای بیماریهای قلبی عروقی را کم می کند. سازمان قلب آمریکا مصرف حداقل سه وعده غلات کامل مانند کینوا را در روز سفارش می کند.
لوبیا سیاه
به گفته مرکز کنترل و پیش گیری از بیماریهای ایالات متحده، لوبیا سیاه سرشار از فیبر است که به بدن کمک می نماید سطح کلسترول سالم را حفظ کند و خطر بیماری قلبی را کم کند. همین طور پروتئین بالایی دارد، بنا بر این است که گاهی اوقات از آنها به عنوان یک “ابر غذا” یاد می شود. متخصصان خوردن حدود ۱ تا ۳ فنجان لوبیا در هفته را سفارش می کنند. انواع کم نمک می تواند خصوصاً برای سلامت قلب مفید باشد.
گردو
گردو حاوی مقدار زیادی اسید آلفا لینولنیک است که در بدن به انواع خاصی از اسیدهای چرب اُمگا ۳ تبدیل می شود. اسیدهای چرب اُمگا ۳ به روش های مختلفی همچون کاهش چربی های تری گلیسیرید در بدن به صیانت از سلامت قلب کمک می نماید.
علاوه بر این، مطالعه اخیر نشان داد که مصرف منظم گردو به مدت دو سال، یک نشانگر التهابی کلیدی در رابطه با بیماری عروق کرونر قلب را کم می کند. از آنجا که گردو کالری بالایی دارد، اهتمام کنید اندازه سهم خودرا به کمتر از یک فنجان در هفته محدود کنید.
ماهی سالمون
ماهی سالمون نه فقط حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت قلب است، بلکه این ماهی صورتی همین طور دارای مقدار زیادی ویتامین B۶ است که به حفظ تعادل اسید آمینه ای به نام هموسیستئین برای سلامت مطلوب قلب کمک می نماید.
ماهی سالمون همین طور چربی اشباع شده کمی دارد و انجمن قلب آمریکا خوردن دو وعده (۸۵ گرم) در هفته را برای مساعدت با کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی و سکته سفارش می کند.
خبرگزاری مهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
منبع: آنی غذا