آنی غذا: نتایج یک پژوهش ارتباط بین مصرف غذاهای حاوی سطوح بالای نیتریت و خطر مبتلاشدن به دیابت نوع ۲ را نشان داد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، نیترات ها و نیتریت ها در غذا و آب یافت می شوند. گاهی اوقات برای بهبود ماندگاری به غذاهایی مانند گوشت های فرآوری شده اضافه می شوند.
مطالعه اخیر نشان داد که قرار گرفتن در معرض نیتریت ها بوسیله منابع غذایی و آب ممکنست خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.
محققان دانشگاه سوربن پاریس در این مطالعه خاص قرار گرفتن در معرض نیترات ها و نیتریت ها و خطر در رابطه با دیابت نوع دو را بررسی کردند. آنها بیش از ۱۰۰۰۰۰ بزرگسال را در تحلیل و بررسی خود گنجانده اند.
محققان شرکت کنندگان را بطور متوسط ۷.۳ سال و بطور منظم پیگیری کردند. پژوهشگران در طول این مطالعه به ۹۶۹ مورد دیابت نوع ۲ پی بردند.
این مطالعه نشان داد که مصرف نیتریت ممکنست خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را به همراه داشته باشد. با این وجود، پژوهشگران هیچ ارتباطی بین نیترات و خطر بیماری پیدا نکردند. آنها پی بردند که افزودنی های نیتریت، خصوصاً نیتریت سدیم، ممکنست خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را نیز افزایش دهد.
منبع: anighaza.ir