به گزارش آنی غذا، اگر شما هم جزو کسانی هستیدکه بمحض یک سردرد، دل درد و سایر دردهایی که امکان دارد به سراغتان بیاید نخستین گزینه ای که به ذهن تان می رسد مصرف خودسرانه مُسکن های غیرطبیعی و قرص هایی نظیر ˮایبوپروفنˮ است، باید بدانید که عوارض جانبی انواع تسکین دهنده های التهاب و درد، امکان دارد تا سال ها بعد خویش را نشان ندهند و سلامت اندام های حیاتی مانند کلیه ها و کبد را نشانه گیری کنند.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، بهترین گام برای مصون ماندن از عوارض مصرف این قرص ها برای از بین بردن درد و کاهش طول دوره آن، متوسل شدن به انتخابهای طبیعی است که در هر آشپزخانه ای یافت می شود.
بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، خوشبختانه بعضی از مواد غذایی این توانایی را دارند که بدون ایجاد عارضه جدی روی دستگاه گوارش کاهنده سردرد، درد مفاصل و یا سایر دردهای آزاردهنده باشند که شامل موارد زیر است:
_ روغن زیتون: اولئوکانتال موجود در این روغن دقیقاً می تواند مانند ایبوپروفن عمل کند. حدود سه چهارم قاشق غذاخوری روغن زیتون برابر با ۲۰۰ میلی گرم ایبوپروفن است. رژیم غذایی کشورهای حوزه دریای مدیترانه که روغن زیتون یکی از مواد اصلی آن است، از مدت ها قبل برای سلامتی انسان همچون کاهش خطر سکته مغزی، بیماری های قلبی، سرطان سینه، سرطان ریه و بعضی از انواع فراموشی مفید تشخیص داده شده بود.
_ پوست بید: پوست بید سفید به صورت سنتی برای درمان استئوآرتریت، کمردرد و سایر بیماری های دردناک مانند تاندونیت استفاده می شده است. شما همینطور می توانید برای امدادرسانی فوری به کسانی که سردرد دارند، از آن استفاده کنید. سالیسین ماده تشکیل دهنده فعال در این پوست درخت است که در معده به اسید سالیسیک تبدیل می شود و خاصیت ضد التهاب و ضد درد دارد.
_ کپسایسین: یک ماده شیمیایی است که در فلفل وجود دارد و جایگزین خوبی برای ایبوپروفن است بویژه در افرادی که از دردهای عضلانی، سردردهای مکرر، درد مفاصل رنج می برند. اگر از یک بیماری دردناک رنج می برید می توانید فلفل چیلی را به رژیم غذایی خود به صورت منظم اضافه کنید. برای درمان دردهای حاد هم می توانید از کرم های حاوی کپسایسین برای ماساژ بخش صدمه دیده استفاده کنید.
_ کورکومین: مولکول فعال موجود در زردچوبه و دارای خواص ضد التهابی است. کورکومین با مسدود کردن پروتئین هایی که به التهاب کمک می نماید و هم متوقف کردن انتقال دهنده عصبی از فرستادن سیگنال درد به مغز می تواند در تسکین درد موثر باشد. همینطور کاهش احتمال مبتلا شدن به آلزایمر و هم برخی سرطان ها از دیگر خواص این ترکیب شیمیایی است که می تواند بعنوان قرص یا با افزودن زردچوبه به رژیم غذایی وارد بدن شود.
_ کندر: خواص ضدالتهابی این گیاه هندی به اسیدهای بوسولیک مربوط می شود که بر مبنای تحقیقات توانایی بهبود گردش خون همچون خون رسانی به مفاصل و جلوگیری از التهاب را با سد کردن راه گلبول های سفید خون برای ورود به بافت های صدمه دیده دارد. این گیاه به صورت پماد در داروخانه ها موجود است.
_ اسیدهای چرب امگا ۳: امگا ۳ التهاب و درد گردن و کمر را می کاهد. مطالعات نشان داده اند کسانی که گرفتار گردن دردهای غیر جراحی هستند، با دریافت ۱۲۰۰ میلی گرم امگا ۳ در روز، ۶۰ درصد کاهش درد را گزارش کرده اند. علاوه بر این، امگا ۳ خستگی، درد عضلانی، خشکی و خارش پوست، سردرد، بی خوابی، شکنندگی مو و ناخن ها و عدم تمرکز را می کاهد و برای التیام بیماری های قلبی عروقی، رماتیسم مفصلی، آسم و کاهش التهاب آرتریت روماتوئید موثر است.
منبع: anighaza.ir