آنی غذا: پژوهشگران پی بردند در زنان چاق، التهاب ممکنست سبب کاهش تولید شیر شود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، تحقیقات قبلی نشان داده است که وقتی یک فرد چاق است، التهاب مزمن از چربی آغاز می شود و به اندام ها و سیستم ها در سراسر بدن توسعه می یابد. و این التهاب ممکنست جذب اسیدهای چرب از خون به بافت های بدن را مختل کند.
این اسیدهای چرب بلوک های سازنده چربی های مورد نیاز برای تغذیه نوزاد درحال رشد هستند.
«راشل واکر»، نویسنده ارشد این مقاله از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، می گوید: «علم بارها نشان داده است که میان اسیدهای چرب مصرفی و اسیدهای چرب موجود در خون ارتباط قوی وجود دارد.»
وی در ادامه می افزاید: «اگر کسی ماهی سالمون زیاد بخورد، امگا ۳ بیشتری در خونش وجود دارد. اگر شخص دیگری همبرگر زیاد بخورد، چربی های اشباع بیشتری در خون او یافت می شود.»
واکر اظهار داشت: «این مطالعه یکی از نخستین مطالعاتی است که بررسی می کند آیا اسیدهای چرب خون در شیر مادر نیز یافت می شود یا خیر.»
وی در ادامه اضافه کرد: «بیشتر اسیدهای چرب موجود در خون در شیر مادر نیز وجود دارند. اما برای زنان مبتلا به التهاب مزمن که در کوشش برای تولید شیر کافی بودند، این ارتباط حدودا از بین رفته بود.»
وی اضافه کرد: «این شواهد نشان میدهد اسیدهای چرب برای زنان مبتلا به التهاب مزمن قادر به ورود به غده پستانی نیستند.»
برای این مطالعه، پژوهشگران خون و شیر را تحلیل و بررسی کردند.
منبع: anighaza.ir