علایم شایع در مبتلایان به کم کاری تیروئید

به گزارش آنی غذا، کم کاری تیروئید بعنوان نارسایی غده تیروئید در تولید مقادیر کافی از هورمون های مورد نیاز برای تنظیم متابولیسم بدن مانند تری یدوتیرونین و تیروکسین تعریف می شود.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، علایم در رابطه با کم کاری تیروئید به کندی پیشرفت می کنند و اغلب به سختی میتوان آنها را از سایر بیماری هایی که امکان دارد با این عارضه ارتباط داشته باشد، تشخیص داد.
طبق گزارش لایو ساینس، هفت علامت شایع اختلال کم کاری تیروئید عبارتند از: افزایش تدریجی وزن، خستگی، حساسیت بیش از اندازه به دمای سرد، دردهای عضلانی و مفاصل، خشکی پوست یا نازک شدن موها، قاعدگی های سنگین یا نامنظم و افسردگی.
در صورت مشاهده هر یک از این علایم بهتر است با پزشک عمومی خود مشورت شود تا با انجام آزمایش خون و اندازه گیری سطح هورمون ها عملکرد غده تیروئید بررسی شود.
به صورت معمول بعد از تشخیص اختلال کم کاری تیروئید مصرف یک دوره از قرص لووتیروکسین برای افزایش سطح هورمون تیروکسین تجویز می شود. همینطور انجام مرتب آزمایش خون برای اطمینان از بازگشت سطح هورمون به مقدار عادی و معاینه سالانه نیاز است.
هیچ راهی برای جلوگیری از کم کاری تیروئید وجود ندارد و نادیده گرفتن این اختلال و عدم درمان آن می تواند منجر به بیماری قلبی، گواتر و مشکلات حاملگی شود.
به گزارش روزنامه ایندیپندنت، در صورتی که کم کاری تیروئید هم در مردان و هم زنان مشاهده می شود در زنان بیشتر شایع است.

منبع: