به گزارش آنی غذا، یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه سدیم موجود در گوشت های فرآوری شده خطر فشار خون و سرطان معده را زیاد می کند، اظهار داشت: با مصرف پیتزا؛ مقدار زیادی نیتریت، چربی، سدیم و کالری وارد بدن ما می شود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، گلبن سهراب، ضمن اشاره به این که یکی از مواد تشکیل دهنده پیتزا گوشت های فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس است، اظهار نمود: برای تهیه سوسیس و کالباس به گوشت قرمز نیتریت سدیم اضافه می شود که رنگ قرمز گوشت تثبیت، طعم آن بهتر و فعالیت باکتری ها کاهش پیدا کند. وی ادامه داد: نیتریت در بدن به نیتروزآمین ها تبدیل می شود که طی تحقیقات سرطان زا بودن این ماده ثابت شده است. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به این که به گوشت هایی که برای تهیه سوسیس و کالباس استفاده می شود، چربی بیشتری هم اضافه می شود، تصریح کرد: چربی های اشباع سبب افزایش ریسک ابتلاء به بیماری های قلبی و عروقی می شود و چربی های ترانس هم خطر بروز انواع سرطان ها را بالا خواهد برد. این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه سدیم موجود در گوشت های فرآوری شده خطر فشار خون و سرطان معده را هم بالا می برد، اظهار داشت: البته این مشکلات و مضرات به کالباس ختم نمی گردد، بلکه بحث پنیر پیتزا که یک چهارم وزن آنرا چربی اشباع تشکیل می دهد هم مطرح است. وی افزود: با مصرف پیتزا؛ نیتریت، چربی اشباع و ترانس، سدیم و کالری زیادی وارد بدنمان می شود. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به این که هر برش پیتزا بسته به سایز بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ کیلوکالری انرژی دارد، افزود: به طور عمده پیتزا به تنهایی مصرف نمی گردد و معمولا افراد پیتزا را با نوشابه میل می کنند که هر قوطی ۳۰۰ ملی لیتری ۱۴۰ کیلوکالری دارد.
منبع: آنی غذا