آنی غذا: تحقیقات نشان داده است که فلاوانول های موجود در کاکائو می توانند به کاهش فشار خون کمک کنند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، سلامت قلب و عروق برای سلامت کلی بدن ضرورت دارد.
عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی مانند فشار خون بالا باید به سرعت مورد توجه قرار گیرد تا خطر عوارض بعدی کم شود. افراد همین طور می توانند با داشتن سبک زندگی سالم به جلوگیری از افزایش فشار خون کمک کنند.
قلب خون را در سراسر بدن پمپاژ می کند و اکسیژن و مواد مغذی مورد نیاز برای عملکرد آنرا تامین می کند. پژوهشگران بطور مداوم درحال بررسی عواملی هستند که بر سلامت قلب و عروق تأثیر می گذارد و آنرا بهبود می بخشد.
نتایج مطالعه اخیر نشان داد که فلاوانول های کاکائو ممکنست با کاهش سفتی شریان ها، فشار خون را در بزرگسالان سالم کاهش دهند، اما فقط زمانی که فشار خون بالا باشد.
محققان مطالعه حاضر خاطرنشان می کنند که مطالعات قبلی اثرات کاهش فشار خون و کاهش سفتی شریانی فلاوانول های کاکائو را در انسان های سالم نشان داده اند.
با این حال، از آنجا که این مطالعات در محیط های کاملاً کنترل شده بودند، پژوهشگران می خواستند ببینند این مداخله در سناریوهای واقعی چقدر خوب عمل می کند.
این مطالعه شامل یازده بزرگسال سالم بود که دوزهای متناوب کپسول فلاوانول کاکائو و کپسول دارونما را به مدت هشت روز دریافت نمودند.
آنها دوزها را در همان زمان بامداد بعد از جمع آوری فشار خون، ضربان قلب و سرعت موج نبض دریافت نمودند.
شرکت کنندگان این اندازه گیری ها را هر نیم ساعت برای سه ساعت اول بعد از مصرف کپسول و سپس هر ساعت به مدت دوازده ساعت در طول روز انجام می دادند.
نتایج نشان داد که فلاوانول های کاکائو در کاهش فشار خون و کاهش سفتی شریانی مؤثر بودند.
یکی از نگرانی های مربوط به استفاده از فلاوانول های کاکائو برای کاهش فشار خون، خطر کاهش فشار خون خیلی کم است. با این وجود، در این مطالعه، پژوهشگران دریافتند که کاکائو در هنگام فشار خون پایین تأثیر کمتری دارد و این نشان میدهد که این یک مداخله بالقوه ایمن است.
منبع: آنی غذا