به گزارش آنی غذا یک متخصص طب سنتی اظهار داشت: در فصل گرم سال مصرف نوشیدنی های خنک، میوه و سبزیجات تازه سفارش می شود.
علیرضا یارقلی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد نوشیدنی هایی که در فصل گرم سال باید مصرف شود، عنوان کرد: در فصل گرم و خشک سال هستیم و باید نوشیدنی های خنک و مرطوب استفاده نماییم. وی ادامه داد: نوشیدنی های سکنجبین و ماءالشعیر طبی در تابستان سفارش می شود و آب میوه ها هم می توانند کمک کننده باشند، البته تمامی این نوشیدنی ها باز به میزان مشخص باید مصرف شود و نباید زیاده روی نماییم چون یکی از عوارض فصل گرم و خشک این است که معده را سرد می نماییم. این متخصص طب سنتی به افزایش آمار مبتلایان کرونا اشاره و سفارش کرد در این ایام که کرونا به شدت در حال افزایش می باشد گرمی جات بیش از اندازه و سیاه دانه استفاده نکنیم. همینطور مصرف بی رویه زنجبیل و دارچین می تواند عوارض داشته باشد و علایم ما را بدتر کند بنابراین بهترین سفارش این فصل نوشیدنی های خنک است. خوراکی های مفید در فصل تابستان یارقلی اظهار داشت: در فصل تابستان مصرف میوه و سبزیجاتی مانند شاه توت، سیب گلاب، آلبالو، هندوانه، لیموترش تازه، کاهو، خیار، گشنیز، اسفناج، لبنیات مانند دوغ، ماست، پنیر و عرقیجات خنک مانند کاسنی، خرفه، بیدمشک و… سفارش می شود. وی در مورد غذاهای مفید فصل گرم هم اضافه کرد: غذاهای پختنی آب پز حاوی کدو سبز، آلو، اسفناج، سبزیجات تازه و چاشنی های ترش مانند آبغوره، آب لیمو، تمر هندی، رب به، رب انار، آب دوغ خیار، گوشت های سفید مانند مرغ و ماهی آب پز یا کلم سرخ شده، سالاد، کاهو، شربت زرشک، انار، آب لیمو، آلبالو، ریواس، سکنجبین و به لیمو هم سفارش می شود.
منبع: anighaza.ir