محققان اسپانیایی می گویند؛ ارتباط رژیم غذایی مدیترانه ای با کاهش ریسک مرگ در سالمندان

آنی غذا: یافته های مطالعاتی نشان میدهد پایبندی بیشتر به رژیم غذایی مدیترانه ای طی یک پایش علمی ۲۰ ساله، با مرگ و میر کمتر در بزرگسالان بالای ۶۵ سال مرتبط می باشد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، پژوهشگران دانشگاه بارسلونا اسپانیا مطالعه ای را در طول بیست سال روی ۶۴۲ شرکت کننده بالای ۶۵ سال انجام دادند.
پروفسور «کریستینا آندرس-لاکووا»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «ما شاخصی از بیومارکرهای رژیمی را برمبنای گروههای غذایی که قسمتی از رژیم غذایی مدیترانه ای هستند، به وجود آورده و ارتباط آنها را با مرگ و میر ارزیابی کردیم.»
در طی بیست سال، ۴۲۵ مورد مرگ (۱۳۹ مورد به سبب بیماریهای قلبی عروقی و ۸۹ مورد به سبب سرطان) وجود داشت. بعد از تجزیه و تحلیل مدلها، امتیاز رژیم غذایی مدیترانه ای با بهره گیری از نشانگرهای زیستی با همه علل مرگ رابطه معکوس داشت.
این مطالعه استفاده از نشانگرهای زیستی غذایی را برای بهبود ارزیابی تغذیه برای افراد مسن نشان میدهد.

منبع: