پژوهش های جدید نشان می دهد؛ هزینه های چاقی معادل ۳ و شش دهم درصد تولید ناخالص داخلی کشورها

بر مبنای نتایج یک تحقیق، هزینه های پیشبینی شده در رابطه با چاقی تا سال ۲۰۶۰ به صورت متوسط ۳.۶ درصد از تولید ناخالص داخلی (GDP) یک کشور را تشکیل می دهد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، چاقی با هزینه های بالاتر مراقبت های بهداشتی و کیفیت زندگی پایین تر و همینطور ناتوانی و مرگ و میر زودرس همراه می باشد.
در حال حاضر چاقی سالانه منجر به مرگ بیشتر از ۵ میلیون نفر در جهان می شود.
بر اساس مطالعه مشاهده ای اخیر، چاقی در هر کشور در سرتاسر جهان بین سالهای ۱۹۷۵ تا ۲۰۱۶ افزایش پیدا کرده است. برآوردهای فعلی پیشبینی می کنند که اگر این میزان ادامه یابد، این وضعیت تاثیر مستقیمی بر اقتصاد جهانی خواهد داشت.
دانشمندان مؤسسه تحقیقات تراینگل در واشنگتن دی سی و فدراسیون جهانی چاقی مستقر در لندن تاثیر چاقی را بر تولید ناخالص داخلی یک کشور در سال ۲۰۱۹ اندازه گیری کردند. سپس، افزایش پیشبینی شده هزینه ها را تا سال ۲۰۶۰ محاسبه کردند.
به گفته محققان، تولید ناخالص داخلی “اندازه اقتصاد یک کشور را اندازه گیری می کند.”
محققان در این مطالعه بر روی هشت کشور متمرکز شدند: استرالیا، برزیل، هند، مکزیک، عربستان سعودی، آفریقای جنوبی، اسپانیا و تایلند.
آنها دریافتند که در سرتاسر هشت کشور، هزینه های پزشکی هم اکنون ۹۰ درصد از کل هزینه های مستقیم در رابطه با چاقی را شامل می شود.
با نگاهی به کشورها، هزینه سرانه چاقی در سال ۲۰۱۹ از ۱۷ دلار در هند تا ۹۴۰ دلار در استرالیا متغیر بود. به صورت کلی، این هزینه ها به صورت متوسط معادل ۱.۷۶٪ از تولید ناخالص داخلی است.
پیش بینی می شود تا سال ۲۰۶۰، هزینه های در رابطه با چاقی به صورت متوسط به ۳.۶ درصد از تولید ناخالص داخلی افزایش یابد که از ۲.۴ درصد تولید ناخالص داخلی در اسپانیا تا ۴.۹ درصد از تولید ناخالص داخلی در تایلند متغیر است.
محققان جهت کمک به پیشبینی هزینه های در رابطه با چاقی، ۲۸ مشکل سلامتی را انتخاب کردند که ارتباط قوی با چاقی داشتند.
به گفته محققان، دیابت و فشارخون قلبی از مهم ترین مشکلات در رابطه با چاقی هستند.
فهرست سایر بیماری های در رابطه با چاقی عبارتند از: بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها، بیماری های تنفسی مزمن، اختلالات اسکلتی عضلانی، بیماری های غدد درون ریز، بیماری های اندام حسی، بیماری مزمن کلیوی، و بیماری های عصبی و گوارشی.

منبع: