به گزارش آنی غذا فشار خون بالا بعنوان قاتل خاموش شناخته می شود چونکه اغلب بدون علامت است. با این وجود فشار خون بالا فرد را در معرض افزایش ریسک بیماری قلبی، ایست قلبی و سکته قرار می دهد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از دیلی اکسپرس، به قول محققان، تغییر در رژیم غذایی و سبک زندگی می تواند به کاهش خطر فشارخون بالا کمک نماید.
افراد سیگاری، دارای اضافه وزن یا سابقه خانوادگی بیماری قلبی، در معرض خطر مبتلا شدن به فشار خون بالا هستند که باید سالی یک مرتبه آنرا بررسی نمایند.
انجمن قلب آمریکا سفارش می کند که افراد بالای ۴۰ سال باید هر پنج سال یک مرتبه فشارخون خویش را چک کنند.
ایجاد تغییرات مثبت در رژیم غذایی و سبک زندگی می تواند خطر مبتلا شدن به فشارخون بالا را پیش از رسیدن فشار خون به منطقه خطرناک کم کند.
زنجبیل یکی از مواد خوراکی است که در کاهش فشار خون موثر است. می توانید زنجبیل را به غذا اضافه کنید یا زنجبیل تازه را در آب داغ دم کرده و چای زنجبیل درست نمایید.
توصیه می شود بیشتر از چهار گرم زنجبیل در روز مصرف نکنید.
مطالعه ۵۰۰۰ شرکت کننده نشان داد که خوردن روزانه زنجبیل فشار خون را می کاهد و می تواند نقش حفاظتی در مقابل سایر بیماری های قلبی هم داشته باشد.
دلیل این که زنجبیل یک درمان طبیعی موثر است این است که کانال های کلسیم را مسدود کرده و ACE (آنزیم تبدیل کننده آنژیوتانسین) را مهار می کند.
مسدود کننده های کانال کلسیم، میزان کلسیم جذب شده توسط قلب و دیواره رگ های خونی را کم می کنند.
با تنظیم مقدار کلسیم در اطراف قلب، رگ های خونی می توانند خون اکسیژن دار بیشتری را به قلب برسانند.
مهار ACE منجر به گشاد شدن رگ های خونی می شود که به جریان خون در بدن کمک می نماید، میزان پمپاژ قلب را زیاد می کند و در نتیجه فشار خون کاسته می شود.
اگرچه زنجبیل به خاطر فواید مختلف سلامتی اش معروف است، اما محققان تاکید می کنند که باید بعنوان مکمل در کنار داروی اصلی استفاده گردد.
علاوه بر خوردن زنجبیل بیشتر، یک رژیم غذایی سالم و ورزش منظم به کاهش خطر مبتلا شدن به فشار خون بالا کمک می نماید.
زنجبیل از دیرباز بعنوان یک درمان طبیعی برای خیلی از مشکلات سلامت استفاده می شود. ماده فعال موجود در زنجبیل یک ترکیب زیست فعال به نام جینجرول است.
جینجرول نه تنها بو و طعم قوی زنجبیل را ایجاد می کند، بلکه منبع فواید سلامتی زنجبیل است. تحقیقات نشان داده است که جینجرول دارای اثرات ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی است.
برخی افراد هنگام سرماخوردگی برای تسکین گلوی خود چای زنجبیل می نوشند. زنجبیل همینطور برای درمان حالت تهوع و کسالت صبحگاهی، کمک به آرتروز و کاهش سطح کلسترول استفاده می شود.