به گزارش آنی غذا نتایج یک بررسی نشان داده است نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می شوند در دوران کودکی از فشار خون سالمتری برخوردار می باشند.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، مطالعات نشان می دهد نوزادانی که حتی برای چند روز از شیر مادر تغذیه می کنند نسبت به نوزادانی که با شیر خشک تغذیه می شوند از فشار خون پایین تری برخوردار می باشند.
به قول محققان کانادایی، فشار خون پایین در سال های اولیه زندگی می تواند به سلامت قلب و عروق خونی در بزرگسالی منجر شود.
این مطالعه جدید نخستین تحقیق انجام گرفته در مورد تأثیر تغذیه با شیر مادر در ایام نخست زندگی و میزان فشار خون در اوایل دوران کودکی است.
محققان کانادایی اظهار داشتند: نوزادانی که حتی مقدار نسبتا کمی از نخستین شیر ترشح شده پس از زایمان مادر معروف به آغوز را دریافت نمودند صرف نظر از مدت زمان تغذیه با شیر مادر یا دریافت دیگر غذاهای کمکی، فشار خون آنان در سه سالگی پایین تر بوده است.
به گزارش آنی غذا به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، آغوز که در شیر مادر وجود دارد اما شیر خشک فاقد آن است سرشار از عامل های لازم برای ایمنی بدن نوزاد، رشد و ترمیم بافت بدن اوست.
منبع: anighaza.ir