به گزارش آنی غذا استاد تمام ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ضمن اشاره به اینکه خیز پنجم کرونا به علت چرخش واریانت دلتا بسیار سهمگین تر از پیک های قبلی است، اظهار داشت: سیاستگزاران باید سکون جمعیت و قرنطینه سازی شهرها را به صورت بسیار جدی برقرار کنند و فقط به اعمال جریمه بسنده نکند تا گردش ویروس کمتر شود.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا ناجی رئیس مرکز تحیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اظهار نمود: متاسفانه در خیز چهارم بیماری در کمال ناباوری وارد خیز پنجم کرونا شده ایم. یکی از مهم ترین مواردی که در بحران کرونا به چشم می خورد، عدم قرنطینه کردن شهرها، روند کند واکسیناسیون و عدم تمکین مردم در رعایت بهداشت اجتماعی است.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: طبق اطلاعات رسمی کاملا مشخص است که تمکین مردم به رعایت بهداشت اجتماعی، استفاده از ماسک و فاصله اجتماعی به کمتر از ۵۰ درصد رسیده است.
ناجی اضافه کرد: کشور هم اکنون در وضعیتی قرار دارد که روزانه بیشتر از ۲۰ هزار موارد مثبت جدید داریم و آرام آرام باید در طول دو هفته آینده منتظر آمار بیشتر مبتلایان و به دنبال آن افزایش موارد مرگ و میر باشیم.
رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه ضمن اشاره به اینکه خیزش پنجم کرونا به علت چرخش واریانت دلتا بسیار سهمگین تر از پیک های قبلی است تصریح کرد: این مورد و به تبع ضررهای ناشی از آن تماما مواردی است که متوجه مردم است.
وی اخطار داد: عواقب کرونا عواقبی است که صددرصد متوجه مردم است؛ مثل از دست دادن جان و عوارض پایداری که مبتلا شدن به این بیماری به جای می گذارد.
استاد تمام دانشگاه ضمن اشاره به خصوصیت های سویه دلتا تصریح کرد: این سویه به علت گستردگی در شیوع و این مورد که مبتلا شدن به آن عمدتا بین همه اعضای خانواده رخ می دهد می تواند در خیلی از موارد خسارت های جبران ناپذیری را برای خانواده ها بدنبال داشته باشد.
رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه حساسیت بیشتر عمومی نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی را خواهان شد و اخطار داد: باید دولت محدودیت های پیشگیرانه بیشتری را برای کنترل کرونا اعمال کرده و مردم را وادار به رعایت بهداشت اجتماعی کند.
وی ضمن اشاره به اینکه برخلاف تصور موضوعی که عنوان می شود واکسیناسیون و یا یکبار مبتلا شدن به کووید ۱۹ می تواند از مبتلا شدن ی مجدد پیشگیری کند، باوری غلط و نادرست است، تصریح کرد: در موارد بسیاری افراد پس از مبتلا شدن به کرونا باردیگر به این بیماری مبتلا می شوند و یا حتی در بعضی موارد امکان دارد گرفتار بیماری در فرم های وخیم تر شوند.
به قول دکتر ناجی، عوارض مبتلا شدن به کرونا، عوارض جدی است که دولت باید به لحاظ آموزش و تاکید بر رعایت پروتکل ها جدی تر باشد تا مردم بدانند خطر کرونا بسیار جدی است.
رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه با بیان اینکه ایران همچون کشورهایی است که شیوع بالای کرونا را تجربه کرده تصریح کرد: خطر مرگ و میر و از کارافتادگی پس از کرونا بسیار بالاست و متاسفانه در ایام آینده باید منتظر عددهای بالاتر مرگ و میر ناشی از کرونا باشیم.
بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی تصمیم گیری مناسب و بهنگام دولت، با هدف کنترل اپیدمی کرونا را خواهان شد و افزود: سیاستگزاران باید سکون جمعیت و قرنطینه سازی شهرها را به صورت بسیار جدی برقرار کنند و فقط به اعمال جریمه بسنده نکند تا گردش ویروس کمتر شود.
منبع: آنی غذا