آنی غذا: مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از ارتقاء سلامت مرغ و فرآورده های حاصل از آن آگاهی داد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، محمدحسین عزیزی اظهار داشت: گوشت مرغ بعنوان یکی از مهم ترین و متنوع ترین منابع پروتئین مورد توجه افراد جامعه است و اهمیت مصرف گوشت مرغ، ارتقا سلامت و کیفیت آن بسیار از دیدگاه بهداشتی، تغذیه ای و اقتصادی برای مراجع ناظر، تولید کنندگان و در نهایت مصرف کنندگان مورد توجه است. وی ادامه داد: مصرف مرغ اغلب توسط قطعه بندی ها و بصورت بسته بندی تولید و عرضه می شود، در مصارف صنعتی و در کارخانه های فرآورده های گوشتی نیز از مرغ بعنوان ماده اولیه مصرفی در انواع فرآورده استفاده می شود. بدین سبب حفظ و ارتقا سلامت بهداشتی محصول و رعایت ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی مراجع ناظر مربوطه در تمامی مراحل تولید تا عرضه؛ ضامن سلامت مصرف کنندگان این گروه از محصولات غذایی است. مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اشاره کرد: از نظر ایمنی و بهداشت این فرآورده بصورت خام؛ مرغ های تولیدی باتوجه به دستورالعمل ابلاغی مربوط به ارتقا سلامت مرغ و باتوجه به درجه بندی های مختلف که موارد اساسی در سلامت آن لحاظ شده است. وی با تاکید بر این که از منظر بهداشتی مصرف گوشت مرغ با چربی کمتر و پروتئین بالاتر به لحاظ سلامت مصرف مورد توجه سازمان غذا و دارو است، اظهار داشت: توسعه عرضه مرغ سایز که دارای چربی کمتری باشد می تواند در ارتقا و سلامتی افراد بسیار مؤثر باشد. عزیزی اضافه کرد: تولید کنندگان این عرصه ملزم به رعایت حدود مجاز مندرج در ضوابط ملی هم برای گوشت مرغ بصورت خام و هم در محصولات فرآوری شده هستند. در این فرآورده ها رعایت تمامی خاصیت های فرآورده نهایی باتوجه به نمونه برداری های ادواری از محصولات تولیدی در کارخانه های مذکور و همین طور توسط ناظرین بهداشتی از سطح عرضه، مرتباً کنترل و پایش و با متخلفان برخورد قانونی می شود.
منبع: anighaza.ir