تحقیق جدید نشان می دهد؛ رژیم غذایی مناسب برای تقویت سلامت مغز بیماران ام اس

آنی غذا: مطالعات نشان می دهد رژیم غذایی مناسب برای تقویت سلامت مغز افراد مبتلا به ام اس وجود دارد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، برای این مطالعه، تیمی از دانشکده پزشکی آیسان نیویورک ۱۸۵ نفر را که در ۵ سال قبل مبتلا به بیماری ام اس بودند، بررسی کردند. هر یک اسکن مغزی MRI داشته و به پرسشنامه های دقیق پاسخ دادند.
نتایج نشان داد افرادی که از رژیم غذایی MIND پیروی می کردند، دارای بافت حفظ شده بیشتری در بخش مهم مغز موسوم به تالاموس بودند.
این مطالعه همین طور نشان داد که رابطه ای بین خوردن بیشتر لبنیات پرچرب و ضایعات مغزی ناشی از بیماری ام اس وجود دارد. خوردن اسیدهای چرب امگا ۳ حاصل از ماهی نیز فواید مغزی دارد.
رژیم غذاییMIND تلفیقی از رژیم غذایی مدیترانه ای و رژیم های توقف فشار خون بالا موسوم به DASH است.
رژیم غذاییMIND به نفع سلامت مغز طراحی شده و مطالعات گذشته نشان داده اند که ممکنست به جلوگیری از بیماری آلزایمر کمک کرده و مهارت های تفکر را در بزرگسالان حفظ کند.
این رژیم غذایی شامل سبزیجات برگ دار، توت ها، آجیل و ماهی و فاقد غذاهای سرخ شده، کره، پنیر، گوشت قرمز و فرآوری شده و شیرینی است.
بیماری ام اس، یک اختلال سیستم عصبی مرکزی با علائمی است که می تواند از بی حسی و سوزن سوزن شدن تا کوری و فلج متغیر باشد. بیشتر افراد در سنین ۲۰ تا ۵۰ سالگی مبتلا به این بیماری تشخیص داده می شوند. زنان سه برابر مردان به این بیماری مبتلا می شوند. هم اکنون هیچ درمانی برای این بیماری وجود ندارد.

منبع: