مطالعات نشان می دهد؛ خاصیت هل در كاهش فشارخون و بهبود تنفس

آنی غذا: هل یک غلاف دانه ای معطر کوچک است که بعنوان ادویه در تهیه غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از زی نیوز، در ذیل به برخی فواید اعجاب انگیز این ادویه خوشبو اشاره می شود.
کمک به کنترل فشارخون
هل سرشار از آنتی اکسیدان است که به کاهش فشار خون کمک می نماید. هل همین طور دارای یک اثر ادرارآور است که می تواند به کاهش سطح فشار خون کمک نماید.
تاثیرات ضدالتهابی
میزان بالای آنتی اکسیدان هل می تواند به محافظت از سلول ها در مقابل لطمه و جلوگیری از التهاب کمک نماید.
کمک به بهبود زخم معده
طبق تحقیق در لوله آزمایش، هل می تواند در مقابل هلیکوباکتر پیلوری، باکتری در رابطه با ایجاد موارد زخم معده، نقش حفاظتی داشته باشد.
بهبود روند نفس کشیدن
رایحه هل می تواند به بدن کمک نماید تا در هنگام ورزش، اکسیژن را استنشاق کند. در یک مطالعه، از گروهی از شرکت کنندگان خواسته شد که اسانس هل را به مدت یک دقیقه پیش از راه رفتن روی تردمیل برای فواصل ۱۵ دقیقه استنشاق کنند و گروه دیگر این کار را نکردند. در گروهی که اسانس هل را استنشاق کردند، در مقایسه با گروه دیگر اکسیژن به شکل قابل توجهی بالاتر بود.
خوشبوکننده دهان
جویدن هل به خلاصی از بوی بد دهان کمک می نماید و اثر خنک کننده در دهان برجای می گذارد. بعنوان یک خوشبوکننده دهان طبیعی توسط خیلی از افراد استفاده می شود.

منبع: